Teknisk analyse av NAS - 110821 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av NAS – 110821

Trenden er fortsatt fallende for Norwegian Air Shuttle. Men, en divergens mellom RSI og aksjekurs kan gi potensiale for oppgang. Les vår tekniske analyse av NAS aksjen.

Middelslang kursutvikling

Det gir lite mening å studere aksjekursen til Norwegian Air Shuttle lengre tilbake enn til slutten av mai 2021. Grunnen til dette er at aksjene fra den siste emisjonen ble frigitt.

Kursen til NAS aksjen har siden den gang vært inne i en svakt fallende trend. Innenfor denne trenden har både tak, gulv og gjennomsnittslinje vært viktige nivåer for teknisk støtte og motstand. Tidlig i juli toppet aksjekursen ut etter å ha testet motstanden i taket av trendkanalen. Siden har aksjekursen testet støtte i gulv og ved 10,10 kr, og støtte og motstand fra gjennomsnittslinjen. Dette har medført at vi har fått en lavere topp i chartet og en fallende teknisk motstand. Aksjekursen er i dag på undersiden av gjennomsnittslinjen, noe som er et signal om at aksjen kan være oversolgt.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Tekniske indikatorer

14. juni fikk vi en crossover i MACD. En crossover får vi når det korte gjennomsnittet krysser det lange gjennomsnittet i den tekniske indikatoren. I dette tilfellet fikk vi en positiv crossover ved at det korte gjennomsnittet krysset opp over det lange gjennomsnittet. Videre kan vi se at begge gjennomsnittene nå er i ferd med å flate ut, og begge befinner seg fortsatt på undersiden av 0-linjen. Dersom det korte gjennomsnittet nå krysser under det lange gjennomsnittet vil det være en bekreftelse på den fallende trenden.

Vil du lære mer om tekniske indikatorer? Følg vårt kurs i teknisk analyse for viderekomne.

I RSI kan vi se at det har blitt etablert høyere topper. Dette sammen med lavere topper i aksjekursen til NAS skaper en divergens. Dette er ofte et signal om at vi kan få høyere volatilitet. Sannsynligvis vil dette komme på oppsiden i aksjekursen til Norwegian Air Shuttle.

Vi er avventende til NAS aksjen. Grunnen til det er av vi kan få en negativ utvikling i MACD. Samtidig er det verdt å følge med på kursutviklingen siden vi har en divergens mellom aksjekurs og RSI. Et brudd på den fallende motstanden i aksjekurs eller den økende motstanden i RSI vil være et kjøpssignal og et signal om at aksjekursen skal kunne gå opp mot taket i trendkanalen og gi dette en ny test.

Kjøp NAS aksjer uten kurtasje

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

NAS nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: