3 Teknisk analyse av TuSimple - 110821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av TuSimple – 110821

Veien fra all time high til all time low gikk raskt for TuSimple. Nå er det signaler som kan tyde på at vi er nær bunnen. Les mer i vår tekniske analyse av TuSimple aksjen.

Middelslang kursutvikling

TuSimple aksjen ble børsnotert i midten av april 2021, så vi har derfor lite kurshistorikk å forholde oss til.

Aksjekursen til TuSimple beveger seg innenfor en fallende trendkanal som ble etablert etter at vi fikk en ny all time high og kursen falt tilbake. På vei opp til all time high ble det dannet flere viktige tekniske støtter og motstander. Disse finner vi ved $33,65, $39,95, $47,92, $56,79 og $71,24. Aksjekursen er i dag under alle disse nivåene, noe som betyr at de fungerer som tekniske motstand for TuSimple aksjen. Aksjen er også på oversiden av gjennomsnittslinjen i den fallende trendkanalen.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Tekniske indikatorer

Vi fikk et salgssignal fra MACD i form av en negativ crossover i begynnelsen av juli. Dette signaler kjennetegnes ved at det korte gjennomsnittet bryter ned gjennom det lange gjennomsnittet. Den negative tendensen er fortsatt gjeldende, men vi kan se at det korte gjennomsnittet har begynt å flate ut, og på sikt kan det bety at vi kan få en positiv crossover dersom det korte gjennomsnittet krysser opp over det lange gjennomsnittet.

RSI viser også en svak utvikling hvor den tekniske indikatoren peker nedover. Samtidig har vi en verdi på 29,88, noe som kan være et tegn på at aksjen er oversolgt og at vi er i nærheten av en bunn. Vi kan også se at ytterlinjene i Bollinger Bands har begynt å trekke seg sammen, det er et signal om at vi kan forvente oss lavere volatilitet i tiden fremover.

Siden aksjekursen fortsatt er inne i en fallende trend er dette en aksje vi ikke har på kjøpslisten. Derimot ser vi at det kan være en stor oppside i aksjen og velger derfor å følge med på kursutviklingen fremover.

TuSimple nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *