1 Teknisk analyse av Walgreens - 110821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Walgreens – 110821

Walgreens aksjen har korrigert kraftig ned i løpet av sommeren, men nå kan ting virkelig snu. Se mer i vår tekniske analyse av Walgreens aksjen.

Middelslang kursutvikling

Fra slutten av oktober 2020 og frem til slutten av mai 2021 var kursen til Walgreens inne i en stigende trend. Etter dette har kursen beveget seg innenfor en fallende trendkanal. Nylig fikk vi et brudd på denne, men dette bruddet er ikke etablert. I løpet av den siste nedgangen kan vi se at nivåene ved $46,20, $47,83, $50,60 og $54,58 har vært viktige som tekniske støtter eller motstander.

I forbindelse med resultatfremleggingen i begynnelsen av juli falt aksjekursen kraftig. Det samme gjorde også MACD. MACD gav i ettertid et kjøpssignal for Walgreens aksjen i form av en crossover. MACD er fortsatt positiv og stigningstakten på gjennomsnittene ser ut til å øke, noe som er et tegn på at vi kan forvente oss ytterligere oppgang.

I RSI har vi hatt en motstand fra lavere topper i den tekniske indikatoren. Denne er nå brutt, noe som også er et kjøpssignal. Ytterbåndene i Bollinger Bands er nå nær gjennomsnittet, noe som er et signal om at vi kan forvente oss høyere volatilitet i tiden fremover.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling walgreens aksjen 110821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling ser vi at Walgreens testet gulv i den fallende trendkanalen og støtten ved $46,20. Kursen til Dogs of the Dow aksjen er nå helt oppe ved taket i den fallende trendkanalen, og her har vi også det korte og det lange glidende gjennomsnittet på 20 og 100 dager. Altså er dette et veldig viktig motstandsområde.

Vi er avventende på utviklingen, men det er ingen tvil om at et brudd på den fallende trenden og de glidende gjennomsnittene vil være et solid kjøpssignal for Walgreens aksjen. Tendensen i Ease of Movement indikatoren er også positiv, noe som styrker sannsynligheten for at vi får et brudd og kjøpssignal her.

Walgreens nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *