Teknisk analyse av IWD ETF - 120821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av IWD ETF – 120821

Etter konsolidering gjennom sommeren har vi nå et brudd på motstanden. Det kan bety videre kursoppgang. Les mer om kursutviklingen til IWD i vår tekniske analyse.

Middelslang kursutvikling

iShares Russel 1000 Value ETF er inne i en stigende trendkanal som strekker seg tilbake til mars 2020. Trendgulv og trendtak har blitt grundig testet, og det samme gjelder for gjennomsnittslinjen i trendkanalen. Fra begynnelsen av mai har kursen til IWD ETF konsolidert mellom den tekniske støtten ved $154,30 og motstanden ved $161,38. Nylig fikk vi et brudd på motstanden, men dette er enda ikke etablert.

I denne konsolideringsfasen kan vi se at det har vært mye støy i den tekniske indikatoren MACD. Dette ser nå ut til å forsvinne ved at stigningstakten til det korte og det lange gjennomsnittet er høy. I RSI har vi fått et brudd på en motstand som ble etablert i en periode hvor det ble dannet lavere topper. Dette bruddet er et kjøpssignal. Vi har også høyere bunner i RSI, noe som er positivt. Vi kan se at ytterbåndene i Bollinger Bands utvides, noe som gir rom for større kursutslag.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling iwd etf 120821
Charts fra TradingView.

Vi kan se at det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager har vært en viktig støtte og motstand for iShares Russell Value ETF i 2021. Det glidende gjennomsnittet har også grundig blitt testet i løpet av sommeren hvor kursen til fondet for verdiaksjer IWD konsoliderte. Med candlesticks kan vi også at bruddet på $161,38 ennå ikke er etablert.

Utviklingen i Ease of Movement bekrefter signalene fra MACD og RSI, noe som betyr at vi kan forvente videre kursoppgang for iShares Russell 1000 Value ETF. Trenden er stigende, mens kursen fortsatt er under gjennomsnittslinjen. En god tilnærming kan være å vekte seg opp på dager hvor kursen faller tilbake.

IWD ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *