Teknisk analyse av TAN ETF - 120821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av TAN ETF – 120821

Invesco Solar ETF er inne i en stigende sekundærtrend og tester nå viktige støtter og motstander. Dette kan gi et langsiktig kjøpssignal. Se vår tekniske analyse av TAN ETF.

Middelslang kursutvikling

Invesco Solar ETF toppet ut i begynnelsen av 2021 etter å ha vært inne i en lang stigende trend. Etter dette har kursen beveget seg innenfor en fallende trendkanal. I mai etablerte solenergi ETF TAN en bunn, og har siden beveget seg innenfor en stigende sekundærtrend. Kursen har brutt opp over en motstand fra lavere topper, men er fortsatt inne i den fallende trenden.

Bruddet på motstanden fra de lavere toppene ble bekreftet av en crossover i MACD. Vi kan se nå at det korte gjennomsnittet i den tekniske indikatoren er i ferd med å flate ut og nærme seg det lange gjennomsnittet. Dette kan resultere i en ny negativ crossover som vil være et kortsiktig salgssignal.

I RSI kan vi se at det har blitt etablert en motstand fra lavere topper og en støtte fra høyere bunner. Indikatoren er nå på vei ned mot støtten. Støtten kan bremse opp et fall, men får vi et brudd vil dette være et tydelig salgssignal. Bollinger Bands har relativt liten avstand mellom ytterbåndene, det kan på sikt gi økt volatilitet.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling tan etf 120821
Charts fra TradingView.

Med candlesticks i chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at kursen til Invesco Solar ETF har testet støtte og motstand fra det korte og det lange glidende gjennomsnittet på 20 og 100 dager, motstanden fra de lavere toppene, og støtten ved $81,93. Vi var i ferd med å få et dødskryss, men nå har det korte gjennomsnittet begynt å stige opp fra det lange gjennomsnittet. Kursen til TAN ETF er også på oversiden av begge gjennomsnittene.

Gjennomsnittslinjen i sekundærtrenden har nettopp blitt testet, noe som har sendt kursen til ETF-en ned mot 20 dagerssnittet. Vi ser også at Ease of Movement indikatoren har begynt å peke ned. Dette sammen med en fallende hovedtrend gjør at vi er avventende til TAN ETF på kort sikt. En test av støtten ved $81,39 er sannsynlig. På litt sikt kan vi få en test av taket i den fallende trendkanalen. Et brudd på denne vil være et bullish kjøpssignal.

TAN ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *