Teknisk analyse av VOOV ETF - 120821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av VOOV ETF – 120821

Det er lite motstand på oversiden for det børsnoterte fondet VOOV. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Vanguard S&P500 Value ETF.

Middelslang kursutvikling

Vanguard S&P500 Value ETF er inne i en stigende trendkanal som strekker seg tilbake til mars 2020. Både gulv og tak har blitt testet flere ganger, men det er gjennomsnittslinjen som fremstår som det viktigste støtte- og motstandsnivået. Vi har også flere tekniske støtter og motstander, og blant disse er det nivåene ved $138,50, $140,25 og $145,04 som er de mest relevante. Kursen til VOOV børsnotert fond for verdiaksjer er på all time high, noe som betyr at det er lite motstand på oversiden, bortsett fra gjennomsnittslinjen og taket i trendkanalen.

Fra slutten av mars og frem til slutten av juli har det blitt etablert lavere bunner i MACD. Begge gjennomsnittene har også vært under 0-linjen. Nylig fikk vi en crossover ved at det korte gjennomsnittet brøt opp over det lange gjennomsnittet, noe som er et kjøpssignal. I RSI har vi hatt lavere topper, men denne motstanden er brudd, noe som er et annet kjøpssignal. Vi har også høyere bunner. Utviklingen i Bollinger Bands tyder på at vi kan få høyere volatilitet.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling voov etf 120821
Charts fra TradingView.

Med candlesticks i chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at vi har et brudd på motstanden ved $146,60, men dette er ennå ikke etablert. Dette er en motstand som har blitt testet flere ganger, noe som skulle tilsi at den er sterk. Det korte gjennomsnittet på 20 dager har også blitt testet grundig over en lengre periode. Det skulle tilsi at nedsiden for Vanguard S&P500 Value ETF er begrenset.

Tendensen i Ease of Movement er også positiv, og med en kurs som ligger under gjennomsnittslinjen i trendkanalen og har sterke støtter i kort avstand fra kursen anser vi det børsnoterte fondet som et potensielt godt kjøp. Trenden er stigende, så å vekte seg opp på dager hvor kursen faller kan være en god tilnærming.

VOOV ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *