Teknisk analyse av VTV ETF - 120821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av VTV ETF – 120821

Det er flere kjøpssignaler i chartet til verdi ETF-en Vanguard Value. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av det børsnoterte fondet Vanguard Value ETF.

Middelslang kursutvikling

Som mange andre fond for verdiaksjer er også Vanguard Value ETF vært inne i en stigende trend som strekker seg tilbake til mars 2020. I denne perioden har både tak og gulv blitt testet, og vi kan også se at gjennomsnittslinjen har fungert som en viktig teknisk støtte og motstand. Videre har kursen konsolidert mellom en støtte på $134,62 og en motstand på 140,59. Vi har fått et brudd på den tekniske motstanden, men dette er ennå ikke etablert.

Den tekniske indikatoren MACD har vist fin utvikling i perioden mellom november 2020 og juni 2021. Deretter ble den negativ for en kortere periode. Nå har vi fått en ny crossover og begge gjennomsnittene er på oversiden av 0-linjen. I RSI har vi en støtte fra høyere bunner og en motstand fra lavere topper. Motstanden er brutt, noe som er et kjøpssignal. Vi kan se Bollinger Bands er i ferd med å utvides, noe som betyr at vi kan få større kursutslag i tiden fremover.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling vtv etf 120821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at Vanguard Value ETF testet støtten i gulvet av trendkanalen, samtidig som støtten ved $134,62 også ble testet. Videre kan vi se at det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager fungerte som et viktig støtte/motstandsnivå. Kursen nærmer seg nå gjennomsnittslinjen etter å ha brutt opp over støtten ved $140,59. Vi kan også se at tendensen i Ease of Movement indikatoren er stigende.

Bruddet på den tidligere motstanden er fortsatt ikke etablert, men kursen til VTV ETF er på undersiden av gjennomsnittslinjen. Det er også begrenset avstand ned til støtten fra det korte gjennomsnittet og støtte fra gulvet i trendkanalen. Med positive indikatorer fremstår VTV som et godt kjøp. Vår tilnærming er å benytte røde dager til å vekte opp.

VTV ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *