Teknisk analyse av ARKK ETF - 130621 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av ARKK ETF – 130821

På kort sikt er kursutviklingen til ARKK ETF positiv, men den lengre trenden er fallende. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av ARK Innovation ETF.

Middelslang kursutvikling

Kursen til ARK Innovation ETF toppet ut i begynnelsen av 2021 etter å ha vært inne i en stigende trendkanal. ARKK ETF falt så tilbake, sammen med andre ARK fond. Kursen har nå etablert en svakt fallende trendkanal, og beveger seg også mellom de tekniske støtte- og motstandsnivåene ved $103,18, $119,36 og $138,62. I løpet av sommeren har kursen til ARKK konsolidert mellom gjennomsnittslinjen, $119,36 og $138,62.

Kursen bunnet ut i mai, og kort tid etter fikk vi et kjøpssignal fra MACD i form av en crossover hvor det korte gjennomsnittet brøt opp over det lange gjennomsnittet. Begge gjennomsnittene er nå på oversiden av 0-linjen, men som vi kan se er det en risiko for at vi får en negativ crossover i løpet av kort tid. I RSI har det blitt etablert høyere bunner, noe som er et positivt signal. Vi kan også se at det er en squeeze i Bollinger Bands, noe som er et tegn på at vi kan få høyere volatilitet.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling arkk etf 130821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager har vært en viktig støtte og motstand. Vi kan også se at det lange glidende gjennomsnittet på 100 dager har blitt testet. Siden juli har kursen til ARK Innovation ETF konsolidert ved støtten på $119,36 og det korte gjennomsnittet. Videre kan vi se at tendensen i Ease of Movement er positiv.

På kort sikt er vi avventende til ARKK ETF siden den er inne i en svakt fallende trendkanal. Likevel er det sist tids utvikling positiv, og vi ser for oss at vi kan få en test av taket i trendkanalen og den tekniske motstanden ved $13862 på kort sikt. Dette vil kunne føre til et trendskifte, noe som må til før vi vil investere i det børsnoterte fondet.

ARKK ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *