Teknisk analyse av BLOK ETF - 130621 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av BLOK ETF – 130821

På kort sikt virker det som om videre fall er sannsynlig for BLOK ETF, men det er signaler om at den lengre trenden kan snu opp. Les mer i vår tekniske analyse av BLOK ETF.

Middelslang kursutvikling

Kursen til BLOK ETF toppet ut i begynnelsen av 2021 etter å ha lagt bak seg en periode med kraftig kursoppgang. Kursen til det børsnoterte fondet har siden etablert en fallende trendkanal. Innenfor trenden finner vi også flere viktige støtte- og motstandsområder. Disse har vi ved $41,60, $47,64 og $54,75. Kursen har nylig testet motstanden i taket av trendkanalen, og vi fikk et brudd, men det ble dannet en liten dobbel toppformasjon som sendte kursen til krypto ETF ned tilbake til trend.

Den tekniske indikatoren MACD har vært negativ i lang tid, men i slutten av juli fikk vi en crossover som sendte begge gjennomsnittene opp over 0-linjen. I RSI har vi også hatt en negativ utvikling hvor vi har fått en motstand fra lavere topper. Denne er nå brutt. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands er relativt stor, noe som betyr at vi er inne i en periode med høyere volailtitet.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling blok etf 130821
Charts fra TradingView.

Med candlesticks i det kortsiktige chartet kan vi tydelig se hvordan kursen til Amplify Transformational Data Sharing ETF har gjennomført grundige tester av gjennomsnittslinjen og gulvet i trendkanalen, og nivåene ved $41,60 og $47,64 i løpet av sommeren. I denne perioden kan vi også se at det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager har vært viktig. Det lange gjennomsnittet på 100 dager har også blitt testet.

Trenden til BLOK ETF er fortsatt fallende, og som vi kan se i Ease of Movement peker det også nedover på kort sikt. Samtidig har vi fått kjøpssignaler fra MACD og RSI, og kursen tester taket i trendkanalen. Vi tror at det er sannsynlig med en ny test av det korte glidende gjennomsnittet. Dette vil i så fall kunne etablere en ny høyere bunn. Det vil være et bullish signal.

BLOK ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *