Teknisk analyse av SPHD ETF - 130621 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av SPHD ETF – 130821

Det er flere positive signaler i chartet til det børsnoterte fondet med månedlige utbytter. Les mer i vår tekniske analyse av Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility ETF.

Middelslang kursutvikling

I mars brøt kursen til SPHD ETF opp gjennom gjennomsnittslinjen i den lange stigende trendkanalen. Deretter fikk vi en test av taket i trendkanalen, noe som førte til at det ble etablert en tekniske motstand ved $45,68. I ettertid reagerte kursen ned og testet støtten i gjennomsnittslinjen før vi fikk et videre fall ned til den tekniske støtten ved $43,77. Kursen til utbytte ETF Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility har nå reagert opp fra denne tekniske støtten.

MACD gav et tidlig salgssignal før kursen falt ned til den tekniske støtten, og vi kan se at den tekniske indikatoren nå har gitt et kjøpssignal i form av en crossover hvor det korte gjennomsnittet bryter opp over det lange gjennomsnittet. RSI har også brutt opp av en motstand fra lavere topper, noe som er et annet kjøpssignal. I Bollinger Bands har vi hatt en squeeze, noe som betyr at vi kan få store kursutslag.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling sphd etf 130821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan kursen til Invesco S&P500 High Dividend Low Voltility ETF har gjennomført en grundig test av den tekniske støtten ved $43,77. I det samme området har også det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager blitt testet som en teknisk motstand. Kursen har nå reagert opp fra støtten og det glidende gjennomsnittet, men er fortsatt under gjennomsnittslinjen i trendkanalen.

Ease of Movement indikatoren har en positiv tendens, og dette sammen med utviklingen i MACD og RSI gjør at SPHD ETF fremstår som en god kjøpskandidat for investorer som ønsker å ha eksponeringen mot aksjer med lav volatilitet i S&P500 indeksen og samtidig motta månedlige utbytter. Den lange trenden er positiv, så å kjøpe fondet i perioder hvor kursen har falt tilbake virker som en god tilnærming.

SPHD ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *