Teknisk analyse av TIP ETF - 130621 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av TIP ETF – 130821

Det har blitt etablert en topp i chartet til TIP ETF, og det er signaler om at kursen kan falle mer. Les mer i vår tekniske analyse av iShares TIPS Bond ETF.

Middelslang kursutvikling

I slutten av februar bunnet kursen til iShares TIPS Bond ETF ut, og har siden beveget seg innenfor en stigende trendkanal. Innenfor trenden kan vi se at vi tidligere har hatt en test av taket i trendkanalen, noe som førte til en konsolidering. Nylig hadde vi en ny test av taket. Dette førte til at vi fikk en teknisk motstand ved $129,97. Kursen har nå falt tilbake til støtten ved $128,58. Kursen er på undersiden av gjennomsnittslinjen, noe som betyr at denne nå fungerer som en teknisk motstand.

Vi fikk en crossover i MACD, og som vi kan se peker begge gjennomsnittene nedover, noe som kan tyde på at kursnedgangen til rente ETF TIP ikke er over ennå. I RSI har vi en støtte fra høyere bunner som nå er i ferd med å bli testet. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands er fortsatt stor, og dermed er det rom for større kursbevegelser.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling tip etf 130821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling for iShares TIPS Bond ETF er det først og fremst Ease of Movement vi legger merke til. Indikatoren har brutt en støtte, og det kan bety at vi får svakere utvikling fremover. Vi kan også se at kursen tester gjennomsnittslinjen som en motstand, og at det korte gjennomsnittet er nede ved gulvet i trendkanalen.

MACD og Ease of Movement er negative, og vi tror at vi kan få en test av gulvet og det korte glidende gjennomsnittet i løpet av kort tid. Fortsatt er trenden positiv, og en test av gulvet kan være en god kjøpsanledning. Derfor vil vi følge med på kursutviklingen til TIP ETF

TIP ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *