Teknisk analyse av USO ETF - 130621 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av USO ETF – 130821

Det er flere signaler om at oppgangen er over for United States Oil Fund ETF. Den stigende trenden er brutt. Les mer i vår tekniske analyse av USO ETF.

Middelslang kursutvikling

Fra november har United States Oil Fund ETF vært inne i en stigende trendkanal. I begynnelsen av juli toppet kursen ut, og vi fikk en konsolidering mellom den tekniske støtten ved $45,41 og motstanden ved $51,40. I denne perioden har også gjennomsnittslinjen og gulvet i trendkanalen vært viktige områder. I begynnelsen av august fikk vi et brudd på gulvet, og dette er nå et etablert brudd på den stigende trendkanalen til råvare ETF United States Oil Fund.

I begynnelsen av juli fikk vi også et salgssignal fra MACD i form av en crossover. Den negative tendensen har fortsatt, og begge gjennomsnittene er nå på undersiden av 0-linjen. Som vi kan se har det korte gjennomsnittet flatet ut, dette kan bety at vi kan få en ny crossover i løpet av kort tid. I RSI har vi fått lavere topper, noe som har dannet en motstand. Bollinger Bands er vid, noe som betyr at vi er inne i en periode med høyere volatilitet.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling uso etf 130821
Charts fra TradingView.

Med candlesticks kan vi se at bruddet ned gjennom gulvet i trendkanalen er etablert, og dette er et klart negativ signal for United States Oil Fund ETF. Videre kan vi også se at det kursen er under et sterkt og viktig motstandsnivå hvor vi har gulvet i trendkanalen, det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager og motstanden ved $48,75. I Ease of Movement har det blitt etablert en motstand fra lavere topper, denne er brutt, men som vi kan se har indikatoren igjen falt tilbake.

RSI og MACD er negative, og Ease of Movement er svak. Brudd på trendkanalen er et signal om at vi kan få en sidelengs trend, og i denne kan den tekniske støtten ved $45,41 bli viktig. Dermed er det altså fortsatt nedside i kursen til USO ETF.

USO ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *