Teknisk analyse av DJP ETF - 160821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av DJP ETN – 160821

Vi kan få økt volatilitet i kursen til iPath Bloomberg Commodity Total Return Index ETN. Les mer i vår tekniske analyse av DJP ETN.

Middelslang kursutvikling

iPath Bloomberg Commodity Total Return Index ETN er inne i en stigende trend som strekker seg tilbake til mars 2020. I begynnelsen av mai toppet kursen ut, og siden har den konsolidert i en svakt stigende sekundærtrend. Her har vi også teknisk støtte- og motstandsnivåer ved $25,97, $26,35 og $27,41. Kursen til DJP ETN er under gjennomsnittslinjen i både hovedtrenden og sekundærtrenden, noe som er et tegn på at den kan være oversolgt.

I begynnelsen av august fikk vi en crossover i MACD. Dette er et negativ signal, men som vi kan se i chartet har gjennomsnittene begynt å flate ut. Det kan bety at vi får en ny positiv crossover som bekrefter den stigende trenden. I RSI har det blitt etablert lavere topper og høyere bunner. Dette har gitt en støtte og en motstand. Bollinger Bands er noe utvidet, noe som er et tegn på at kursen er over gjennomsnittet volatil.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling djp etn 160821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan kursen til DJP ETN som gir en bred investering i råvarer har utviklet seg sidelengs siden begynnelsen av mai. Kursen er nå under motstanden ved $27,41 etter å ha reagert opp fra en test av støtten fra trendgulvet og $26,35. Det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager har også blitt testet. Det er en negativ divergens mellom kursen til DJP og Ease of Movement, og dette er et signal om at vi kan forvente oss høyere volatilitet fremover.

Den negative divergensen og lavere bunn i Ease of Movement indikatoren skaper usikkerhet, og vi er derfor avventende til DJP ETF. Et brudd opp gjennom gjennomsnittslinjen og motstanden ved $27,41 vil være klart positivt og et kjøpssignal.

DJP ETN info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *