Teknisk analyse av CORN ETF - 170821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av CORN ETF – 170821

En triangelformasjon og signaler om høyere volatilitet kan bety at Tecrium Corn Fund skal sette ny årsbeste. Les mer i vår tekniske analyse av CORN ETF.

Middelslang kursutvikling

Fra midten av august 2020 og frem til mai 2021 var kursen til råvare ETF CORN inne i en stigende trend. I perioden etter dette har det blitt etablert bunner på en horisontal linje og lavere topper, noe som betyr at vi har en triangelformasjon i chartet. Kursen til det børsnoterte fondet har også tekniske støtter og motstand ved nivåene $17,31, $20,67 og ved $22,98. I dag er kursen i ferd med å bryte opp av motstanden fra taket i triangelformasjonen.

I chartet til den tekniske indikatoren MACD kan vi se at det har vært en negativ tendens hvor det har blitt dannet lavere topper og bunner. Begge gjennomsnittene brøt også ned under 0-linjen i juni. Nylig fikk vi en crossover hvor det korte gjennomsnittet brøt opp over det lange gjennomsnittet, noe som er et kjøpssignal.

I RSI har det siden april blitt etablert høyere topper. Dette er en divergens med aksjekursen, noe som er et signal om at vi kan forvente oss høyere volatilitet. Det samme signalet får vi også fra Bollinger Bands hvor vi har en squeeze, det vil si liten avstand mellom ytterbåndene i den tekniske indikatoren.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling corn etf 170821
Charts fra TradingView.

Med candlesticks kan vi se tydeligere hvordan kursen til Teucrium Corn Fund har brutt opp gjennom motstanden i den tekniske formasjonen. Videre kan vi også se at kursen har falt tilbake og tester nå den tidligere motstanden som en teknisk støtte. Får vi et etablert brudd med tre hele candlesticks på oversiden av taket i formasjonen vil dette vært et nytt kjøpssignal for CORN ETF. I Ease of Movement indikatoren kan vi se at det har vært mye støy den siste perioden. Derfor vektlegger vi ikke denne noe særlig.

Det er triangelformasjonen som nok blir det viktigste å følge med på fremover. Får vi det nevnte bruddet vil det være et signal om at kursen til CORN ETF kan gå opp mot tidligere topp hvor vi har motstand. Optimistisk kursmål tilsvarer største avstand mellom tak og gulv i formasjonen, noe som er rundt $2,50.

CORN ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *