Teknisk analyse av SDIV ETF - 170821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av SDIV ETF – 170821

Motstanden i trendgulvet ble for tung for SDIV ETF. Dermed kan vi forvente at den fallende trenden fortsetter. Les mer i vår tekniske analyse av Global X Super Dividend ETF.

Middelslang kursutvikling

Global X Super Dividend ETF har beveget seg innenfor en stigende trend som strekker seg tilbake til mars 2020. Nylig ble det etablert en fallende sekundærtrend etter at kursen til utbytte ETF SDIV toppet ut i juni. Kursen har fulgt denne trenden og har nå et etablert brudd på gulvet i den lange stigende trenden. Kursen hadde nylig en test av motstanden i gulvet i den lange trenden og taket i sekundærtrenden, men har så falt tilbake. På nedsiden er det støtte ved $13,10, $12,85 og $12,46.

Vi fikk et salgssignal fra MACD i midten av juni når det korte gjennomsnittet brøt ned gjennom det lange gjennomsnittet i en crossover. Nylig fikk vi en ny crossover, men som vi kan se så er det korte gjennomsnittet i ferd med å nærme seg det lange gjennomsnittet. Dette kan gi oss en bekreftelse på den fallende trenden dersom det blir fullført.

I RSI har det blitt dannet en lavere topp. Dette bekrefter også den negative utviklingen til SDIV ETF. Bollinger Bands fremstår som nøytral, noe som betyr at vi ikke har noen signaler som skulle tilsi høyere volatilitet enn det vi har hatt den siste tiden.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling sdiv etf 170821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling med candlesticks for Global X Super Dividend ETF kan vi se hvordan kursen har testet motstanden i tak og gulv av de to trendene. Vi kan også se at det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager har fungert som en viktig støtte tidligere, denne er nå en motstand. Kursen til det børsnoterte fondet nærmer seg nå også det viktige lange glidende gjennomsnittet på 100 dager. Et brudd på dette vil utløse et langsiktig salgssignal. Ease of Movement har også brutt ned gjennom en støtte og gitt et salgssignal.

Et etablert brudd på den lange stigende trenden er dårlig nytt for SDIV ETF, og får oss til å være avventende til investering. Et alternativ for tradere kan være shorting. Vi kommer til å følge med på kursutviklingen fremover, og når vi har fått etablert en bunn og fått et brudd på den fallende trenden kan SDIV være en aktuell investering.

SDIV ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *