Teknisk analyse av ARKF ETF - 180821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av ARKF ETF – 180821

ARKF ser ut til å bryte ned gjennom viktige støtteområder. Det kan bety et kraftigere fall. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av ARKF ETF.

Middelslang kursutvikling

ARK Fintech Innovation ETF toppet ut i midten av februar sammen med flere andre ARK fond. Deretter har kursen til ARKF etablert en fallende trendkanal. Gulvet i denne trenden ble testet i midten av mai, og kursen reagerte i ettertid opp over gjennomsnittslinjen og motstanden ved $52,01. Dette førte til at vi fikk en støtte fra høyere bunner. Nylig har støtten ved $52,01, og fra de høyere bunnene blitt brutt. Kursen til ARKF er nå i ferd med å teste støtten i den fallende trendens gjennomsnittslinje.

I MACD har vi fått et salgssignal ved at det korte gjennomsnittet har krysset ned under både det lange gjennomsnittet og 0-linjen. I RSI har vi hatt en støtte fra høyere bunner, men denne er nå brutt, noe som også er et salgssignal for ARK Fintech Innovation ETF. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands er lav, noe som tilsier at vi kan få høyere volatilitet.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling arkf etf 180821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at kursen til ARK Fintech Innovation ETF har brutt ned gjennom støtten fra de høyere bunnene, det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager og $52,01. Videre er vi også i ferd med å få en test av gjennomsnittslinjen i den fallende trendkanalen. Under dette er det støtte fra det lange glidende gjennomsnittet på 100 dager og ved $48,11.

Tendensen er klart negativ for ARK Fintech Innovation ETF, noe som åpner for shorting. Vi kan også se at Ease of Movement indikatoren er i ferd med å utvikle seg negativt. Så lenge trenden er negativ ser vi lite poeng i å investere i ARK Fintech Innovation ETF.

ARKF ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *