Teknisk analyse av ARKQ ETF - 180821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av ARKQ ETF – 180821

ARK Autonomous Technology & Robotics ETF har utviklet seg svakt den siste tiden, men får vi brudd på støttene kan det falle mer. Se teknisk analyse av ARKQ ETF.

Middelslang kursutvikling

Frem til februar var ARK Autonomous Technology & Robotics ETF inne i en stigende trend. Denne ble så avbrutt av en ny fallende trend som kursen fortsatt holder seg innenfor. Det ble etablert en bunn i mai, og etter dette har vi fått høyere bunner som har gitt oss en teknisk støtte. Denne er nå brutt, men bruddet er ennå ikke etablert. Kursen til ARK fond ARKQ har nå støtte ved $74,38, gulvet i trendkanalen og ved $69,44.

Det har nylig være en crossover hvor det korte gjennomsnittet brøt ned gjennom det lange gjennomsnittet. Begge gjennomsnittene er på undersiden av 0-linjen. I RSI har vi hatt en motstand fra lavere topper, og denne ble nettopp testet. Indikatoren har reagert ned og brutt ned gjennom støtten fra høyere bunner. Det kan se ut til at vi har en pågående squeeze i Bollinger Band, noe som er et signal om at vi kan forvente høyere volatilitet.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling arkq etf 180821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at ARK Autonomous Technology & Robotics ETF har brutt ned gjennom det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager. Her fikk vi et lite gap. Kursen har falt videre og har nå brutt ned gjennom gjennomsnittslinjen, støtten fra de høyere bunnene og støtten ved $78,70. På undersiden har vi den første støtten ved det lange glidende gjennomsnittet på 100 dager.

Ease of Movement har brutt ned gjennom en støtte, og det er dermed sannsynlig at vi kan vente oss et videre fall i kursen til ARKQ ETF. På sikt kan det bety en ny test av gulvet i den fallende trendkanalen.

ARKQ ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *