Teknisk analyse av ARKW ETF - 180821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av ARKW ETF – 180821

ARK Next Generation Internet ETF er inne i en fallende trend. Kursen til det børsnoterte fondet tester nå viktige støtter. Les mer i teknisk analyse av ARKW ETF.

Middelslang kursutvikling

ARK Next Generation Internet ETF var inne i en sterk stigende trend som ble avsluttet etter at kursen til det børsnoterte fondet toppet ut i februar. Siden har det blitt etablert en fallende trendkanal. I midten av mai ble det satt en årslav bunn, og i ettertid har det blitt etablert en teknisk støtte fra høyere bunner. Denne støtten er nå i ferd med å bli testet. Kursen til ARK fond ARKW har også støtte og motstand ved nivåene $160,50, $151,97, $136,48, $123,56 og $115,74.

Vi har nylig fått en negativ crossover i MACD hvor det korte gjennomsnittet har brutt ned gjennom det lange gjennomsnittet. Det korte gjennomsnittet er også i ferd med å bryte 0-linjen. I RSI har vi hatt en støtte fra høyere bunner. Denne er nå brutt, noe som er klart negativt. Det er også en squeeze i Bollinger Bands, noe som er et signal om at vi kan få høyere volatilitet fremover.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling arkw etf 180821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan ARK Next Generation Internet ETF har testet motstanden ved $151,97, og reagert ned fra denne. Videre ser vi at kursen nå tester støtten fra de høyere bunnene. Rett under dette nivået har vi gjennomsnittslinjen og det lange glidende gjennomsnittet på 100 dager. Kursen har allerede brutt ned gjennom det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager.

Det har blitt etablert høyere bunner i løpet av sommeren, men den lengre trenden er klart negativ. I Ease of Movement kan vi også se at indikatoren har reagert ned fra motstanden fra de lavere toppene. Skal vi få en test av støtten fra de høyere bunnene vil det bety at kursen får et brudd på de tekniske støttene. Vi er avventende til ARKW ETF.

ARKW ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *