Teknisk analyse av BOND ETF - 180821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av BOND ETF – 180821

PIMCO Active Bond ETF har reagert ned fra en motstand, men det er signaler om at kursen skal videre opp. Les mer i teknisk analyse av BOND ETF.

Middelslang kursutvikling

PIMCO Active Bond ETF er inne i en svakt stigende trendkanal. I midten av mars fikk vi en test av den tekniske støtten i gulvet av trendkanalen, og kursen har nå beveget seg opp på oversiden av gjennomsnittslinjen. På oversiden er det kun taket i trendkanalen som fungerer som teknisk motstand. Tekniske støtter har vi ved $111,31, gjennomsnittslinjen i trendkanalen, $110,27, $109,10, gulvet i trendkanalen, og ved $108,01.

I MACD fikk vi nylig en negativ crossover, men som vi kan se er det korte gjennomsnittet i ferd med å flate ut. Det kan gi oss en positiv crossover. I RSI har vi hatt en negativ divergens mellom kursen til rente ETF BOND og indikatoren, og dette kan ha vært utslagsgivende for den siste tids volatilitet. Dette kan bekreftes av Bollinger Bands.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling bond etf 180821
Charts fra TradingView.

Vi kan se at kursen til PIMCO Active Bond ETF er inne i en stigende sekundærtrend i det kortsiktige chartet, og at kursen har falt tilbake til gulvet i denne etter å ha testet taket i trendkanalen. Kursen er nå på undersiden av gjennomsnittslinjen, noe som indikerer at ETF-en kan være oversolgt på kort sikt. Ease of Movement indikatoren har en motstand fra horisontale topper.

Både den lange hovedtrenden og den korte sekundærtrenden er stigende for BOND ETF, og vi er i ferd med å få et etablert brudd på $111,31 nivået. Det vil kunne være et bullish signal for det børsnoterte fondet. På kort sikt kan det være viktig å følge med på MACD for å vente på en positiv crossover.

BOND ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *