Teknisk analyse av DBA ETF - 180821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av DBA ETF – 180821

Vil en broadening formasjon sende DBA ETF til nye topper eller avbryte den stigende trenden? Les mer i vår tekniske analyse av Invesco DB Agriculture Fund ETF.

Middelslang kursutvikling

Invesco DB Agriculture Fund ETF er inne i en stigende trend, men siden mai har vi fått mer volatilitet i kursen, noe som har ført til at vi har fått en broadening formasjon i chartet. Dette er et signal om at vi kan få langt høyere volatilitet fremover. Kursen til DBA ETF er nå på oversiden av gjennomsnittslinjen i trendkanalen, og denne fungerer dermed som en teknisk støtte. Vi har også tekniske støtter ved $18,58, $18,21 og $17,61, mens vi har motstand ved $19,47 og fra taket i trendkanalen.

Nylig fikk vi en positiv crossover hvor det korte gjennomsnittet krysset opp over det lange gjennomsnittet på oversiden av 0-linjen. Dette er en bekreftelse på siste tids oppgang i kursen til råvare ETF DBA. I RSI har vi en støtte fra høyere bunner, og det kan se ut til at vi vil få en test av denne i løpet av kort tid. Bollinger Bands er i ferd med å trekke seg sammen etter en periode med høyere volatilitet.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling dba etf 180821
Charts fra TradingView.

Med candlesticks kan vi se at kursen til Invesco DB Agriculture Fund ETF har reagert ned fra motstanden ved $19,47. Det åpner opp for at vi kan få en test av støtten i gjennomsnittslinjen eller fra det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager. Videre kan vi også se at Ease of Movement indikatoren har brutt en støtte, noe som er klart negativt.

Den langsiktige trenden er positiv, men siden vi har en broadening formasjon er vi avventende til DBA. Broadening formasjonen angir ikke noe retning for videre kursutvikling, kun at det kan komme høy volatilitet. Før vi kan si noe om retningen trenger vi enten en brudd på støtten eller motstanden i formasjonen. Frem til det skjer er det nok best å vente på sidelinjen.

DBA ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *