Teknisk analyse av HDV ETF - 180821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av HDV ETF – 180821

iShares Core High Dividend ETF er inne i en stigende trend, men har utviklet seg sidelengs. Vi kan få en dip, men det kan være en god kjøpsanledning. Se teknisk analyse av HDV ETF.

Middelslang kursutvikling

iShares Core High Dividend ETF er inne i en stigende trend, men siden tidlig mai har den beveget seg sidelengs mellom den tekniske støtten ved $95,13 og den tekniske motstanden ved $98,76. Kursen har nettopp testet motstand og reagert ned fra denne. Kursen er også på undersiden av gjennomsnittslinjen i den lange stigende trendkanalen.

I slutten av juli fikk vi en crossover i MACD, og begge gjennomsnittene har nå krysset opp over 0-linjen. I RSI kan vi se at det har blitt etablert en støtte fra høyere bunner. Det er i ferd med å komme en squeeze i Bollinger Bands som da kan indikere at vi kan få høyere volatilitet i kursen til det børsnoterte fondet som betaler utbytte, HDV ETF.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling hdv etf 180821
Charts fra TradingView.

Det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager har tidligere vært en viktig støtte for kursen til iShares Core High Dividend ETF, og vi kan se at kursen nylig har testet denne og reagert opp. Kursen ser nå ut til å flate ut på undersiden av den tekniske motstanden ved $98,76.

I Ease of Movement indikatoren kan vi se at det har blitt dannet en motstand fra lavere topper. Kursen har reagert ned fra denne. Vi har også hatt en støtte fra høyere bunner, men denne er nå brutt. RSI og MACD, sammen med trenden er positiv, derfor mener vi at HDV kan være et godt kjøp på dager med fall. Samtidig er det viktig å følge med på indikatorene for å få signaler om hvor kursen skal på kort sikt.

HDV ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *