Teknisk analyse av SLV ETF - 180821 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av SLV ETF – 180821

Et dødskryss kan signalisere at iShares Silver ETF kan falle videre. Kursen tester nå en viktig støtte. Les mer i vår tekniske analyse av iShares Silver ETF.

Middelslang kursutvikling

Den langsiktige trenden for iShares Silver Trust ETF er sidelengs, men ser vi på sekundærtrenden er den fallende. Kursen til råvare ETF SLV er nå nede ved gulvet i den lange hovedtrenden, mens den nettopp har reagert ned fra gjennomsnittslinjen i sekundærtrenden og den tekniske motstanden ved $22,17. Under gulvet i den lange hovedtrenden er det lite teknisk støtte før ved $17 – $18. På oversiden har vi teknisk motstand blant annet ved $23,33, gjennomsnittslinjen i hovedtrenden, og ved $24,65.

Tendensen i MACD er klart negativ, og vi har fått flere crossovers på undersiden av 0-linjen som bekrefter den negative sekundærtrenden. Vi kan se at vi nå igjen er i ferd med å få en positiv crossover. I RSI har vi en motstand fra lavere topper, og indikatoren har nettopp reagert ned fra denne. I følge Bollinger Bands er vi også inne i en periode med høyere volatilitet.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling slv etf 180821
Charts fra TradingView.

Med candlesticks kan vi se at kursen til iShares Silver Trust ETF testet støtten fra det lange glidende gjennomsnittet på 100 dager og motstanden fra det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager. Vi fikk også nylig en test av støtten fra nivået ved $23,33. Kursen falt kraftig ned gjennom disse og stoppet ikke før den nådde området hvor vi finner gulvet til både den korte og den lange trenden. Ease of Movement viser også en svak utvikling.

Det korte glidende gjennomsnittet har brutt ned gjennom det lange glidende gjennomsnittet, noe som er et dødskryss og et langsiktig salgssignal. Kursen tester nå en viktig teknisk støtte. Vi er avventende til SLV ETV. Fremover kan vi få tidlige signaler fra MACD og RSI om kursen skal opp mot tidligere topper eller om den negative trenden kommer til å fortsette.

SLV ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *