Teknisk analyse av ARKG ETF - 190921 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av ARKG ETF – 190921

ARKG har vært inne i en fallende trend siden februar, og nå ser det ut til at fallet blir kraftigere. Se mer i vår tekniske analyse av ARK Genomic Revolution ETF.

Middelslang kursutvikling

ARK Genomic Revolution ETF var inne i en stigende trend frem til februar 2021. Etter dette har kursen til ARKG beveget seg innenfor en fallende trendkanal. I midten av mai satte ARKG og flere andre ARK fond en bunn, og i tiden etter fikk vi en støtte fra høyere bunner. Kuren har nå brutt gjennom støtten fra denne, i tillegg til støtten fra gjennomsnittslinjen i trendkanalen og $81,74. Under dette har ARKG ETF støtte ved $75,18, gulvet i trendkanalen og ved $62,44.

I begynnelsen av august fikk vi en positiv crossover i MACD, og det korte gjennomsnittet bevegde seg opp over 0-linjen, men har siden falt tilbake. En ny crossover og begge gjennomsnitt under 0-linjen indikerer videre fall. I RSI har vi en motstand fra lavere topper som indikatoren har reagert ned fra, indikatoren har også brutt en støtte fra høyere bunner. I følge Bollinger Bands skal det være rom for høyere volatilitet fremover.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling arkg etf 190821
Charts fra TradingView.

Med candlesticks kommer det tydelig frem hvordan kursen til ARK Genomic Revolution ETF har falt ned gjennom et viktig støttenivå. Først støtten fra de høyere bunnene, og så gjennomsnittslinjen i den fallende trendkanalen og støtten ved $81,74. Easo of Movement ser derimot ut til å ha bunnet ved en støtte fra høyere bunner, men dette kan være et falsk signal gitt utviklingen i RSI og MACD.

ARK Genomic Revolution ETF fremstår som en kandidat til shorting. ETF-en er inne i en fallende trend, utviklingen i de tekniske indikatorene er svak, og brudd på viktig støtte signaliserer videre fall for ARKG ETF.

ARKG ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *