Teknisk analyse av DVY ETF - 190921 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av DVY ETF – 190921

iShares Select Dividend er inne i en stigende hovedtrend, men det er flere signaler som tilsier at kursen kan falle videre på kort sikt. Les mer i teknisk analyse av DVY ETF.

Middelslang kursutvikling

iShares Select Dividend ETF har vært inne i en stigende trendkanal siden mars 2020. Etter å ha testet motstanden i taket av trendkanalen har kursen til utbytte ETF DVY vært inne i en fallende sekundærtrend. Inne i sekundærtrenden har vi nylig hatt en test av taket, og kursen har reagert ned etter dette. Som vi kan se er kursen i ferd med å teste den tekniske støtten ved $116,75. Under dette nivået har vi støtte ved $113,51 og gulvet i den lange stigende trendkanalen.

I den tekniske indikatoren MACD kan vi se at det korte gjennomsnittet er i ferd med å toppe ut og nærme seg det lange gjennomsnittet. Dette kan resultere i et salgssignal. RSI har også reagert ned fra en motstand fra lavere topper. Bollinger Bands har utvidet seg, noe som er et signal om at vi er i en periode med høyere volatilitet i kursen til DVY ETF.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling dvy etf 190821
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling for iShares Select Dividend ETF er den fallende sekundærtrenden fremtredende. Vi kan også se at kursen har testet motstanden i taket av denne trenden flere ganger i løpet av den siste tiden. Kursen tester nå støtten fra det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager. Ease of Movement har brutt ned gjennom en støtte fra høyere bunner, noe som er et signal om at vi kan få videre fall i kursen til DVY ETF.

En kurs under gjennomsnittslinjen i en stigende trend er ofte et signal om at kursen er oversolgt på kort sikt, og at vi har en kjøpsmulighet. Siden utviklingen i MACD og RSI er forholdsvis svak, og at vi har et salgssignal fra Ease of Movement ser det ut til at kursen skal videre ned. Dermed kan det være muligheter for å få en inngang i DVY ETF til en lavere kurs.

DVY ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *