Teknisk analyse av QYLD ETF - 190921 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av QYLD ETF – 190921

Global X Nasdaq 100 Covered Call ETF ser langt svakere ut i dag enn for 6 måneder siden. Les mer i vår tekniske analyse av QYLD ETF.

Middelslang kursutvikling

Global X Nasdaq 100 Covered Call ETF er inne i en langsiktig stigende trendkanal som strekker seg tilbake til mars 2020. Innenfor trenden har gulvet blitt testet flere ganger, mens taket kun har blitt testet en enkelt gang. Testen av taket kom i januar/februar, og kursen har siden testet gjennomsnittslinjen i trenden og så gulvet. Kursen er fortsatt under gjennomsnittslinjen, noe som kan være et signal om at stigningstakten til utbytte ETF QYLD er avtagende.

I MACD har vi nylig fått en negativ crossover som kan være et salgssignal for QYLD fra Global X. Vi kan også se at RSI har reagert ned fra en ny og høyere topp. Dette kan sende indikatoren ned til støtten fra de høyere bunnene. Bollinger Bands har en squeeze, noe som er et signal om at vi kan få høyere volatilitet fremover.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling qyld etf 190821
Charts fra TradingView.

Kursutviklingen hittil i år har vært nærmest sidelengs for Global X Nasdaq 100 Covered Call ETF. I første omgang fungerte gjennomsnittslinjen som en støtte, deretter fikk vi et brudd ned til gulvet i trendkanalen, og så langt har ikke krusen gått nok opp til å teste motstanden i gjennomsnittslinjen. Slik vi ser det, er dette et svakhetstegn.

I Ease of Movement har vi også en negativ divergens hvor det er lavere topper i indikatoren mens det er høyere topper i kursen til QYLD ETF. Dette er også negativt og er et signal om høyere volatiliet. Ennå er ikke bildet så svakt at vi vil shorte, men det er sannsynlig at vi kan få en inngang på lavere kurser enn i dag. Derfor følger vi med fra sidelinjen.

QYLD ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *