Teknisk analyse av VIG ETF - 190921 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av VIG ETF – 190921

Vanguard Dividend Appreciation ETF holder seg innenfor den lange trenden, men det er signaler om skaper usikkerhet for videre kursutvikling. Se vår analyse av VIG ETF.

Middelslang kursutvikling

Vanguard Dividend Appreciation ETF er inne i en stigende trendkanal, men det kan se ut til at stigningstakten er i ferd med å avta. Etter at kursen prøvde seg på nivået under taket i trendkanalen i mai har den beveget seg på undersiden av gjennomsnittslinjen i trendkanalen. Vi fikk nylig ett brudd på denne motstanden, noe som resulterte i en ny all time high og en ny motstand ved $163,16. Kursen har nå reagert ned og befinner seg igjen på undersiden av gjennomsnittslinjen. Første tekniske støtte på undersiden er gulvet i trendkanalen og ved $155,96.

I MACD har vi nylig fått en crossover, og det er et salgssignal. Salgssignal har vi også fått fra RSI som har brutt ned gjennom en støtte fra høyere bunner. Vi får ikke noen spesielle signaler fra Bollinger Bands for videre kursutvikling i Vanguard Dividend Appreciation ETF.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling vig etf 190821
Charts fra TradingView.

Vi kan se at motstanden fra gjennomsnittslinjen ble for tung for utbytte ETF VIG, og at kursen nå er på vei ned mot det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager. Videre kan vi også se at Ease of Movement indikatoren har hatt en negativ divergens med kursen til VIG, og at indikatoren har brutt ned gjennom støtten fra høyere bunn.

Den lange trenden er positiv for VIG ETF, men det ser ut til at stigningstakten er i ferd med å avta, videre er det negative signaler fra MACD, RSI og Ease of Movement. Det betyr at vi kan få et fall i kursen. I første omgang vi dette kunne sende kursen ned til gulvet i trendkanalen. Isolert sett kan det være en kjøpsmulighet, men gitt de negative signalene fra indikatorene må vi se tydelige tegn på at det er bunnen. Vi er derfor avventende til VIG ETF.

VIG ETF info

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *