Kjøpe vann aksjer uten kurtasje investere
Nyttige tips

Vann aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe vann aksjer.

Vann aksjer

Kjøpe Essential Utilities aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Pentair aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Brookfield Infrastructure Partners aksjer uten kurtasje
Kjøpe Mueller Water Products Inc aksjer uten kurtasje
Kjøpe American Water Works Co Inc aksjer uten kurtasje
Kjøpe Ecolab aksjer uten kurtasje
Kjøpe Evoqua Water Technologies Corp aksjer uten kurtasje
Kjøpe Veolia Environnement aksjer uten kurtasje

Kjøpe vann aksjer uten kurtasje

Vann er en av de viktigste råvarene som finnes, og samtidig som forbruket øker minsker reservene. I følge en rapport fra FN lever nesten halvparten av verdens befolkning i et område som utsettes for vannmangel minst 1 måned pr år. I 2050 er det ventet av dette tallet kommer til å øke til 5,7 milliarder mennesker. Den økte etterspørselen etter vann gjør at selskaper som driver med råvaren kan være en god investering.

På den norske børsen har du få investeringsalternativ å velge mellom når det kommer til vann. Derfor er det en fordel å velge en megler som gir deg tilgang til utenlandske børser når du vil investere i vann. Dette er noe de fleste norske meglere og banker tilbyr, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer kan det bli dyrt. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du vann aksjer – steg for steg

Som nevnt har du tilgang til 16 børser, noe som betyr at du kan investere i mer enn 2000 aksjer uten kurtasje på eToro. Dette er en viktig fordel siden du da har muligheten til å spre risikoen over flere selskaper, sektorer og geografiske områder. Her skal vi vise deg steg for steg hvordan du kan investere i vann selskaper uten å betale kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan du også bruke til å investere i andre aksjer eller børsnoterte fond. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe datasenter aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe datasenter aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe vann aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp vann aksjer

For å kjøpe vann aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av vann aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine vann aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i datasentre.

Vann aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe vann aksjer?

Det finnes mange selskaper som driver med vann over hele verden. For å kunne lage en godt diversifisert portefølje er det viktig å investere i flere vann selskap. Vi viser deg hvordan du kan investere i vann aksjer uten kurtasje notert på 16 børser.

Hvilker typer vann aksjer finnes det?

Verdikjeden til vann går fra utvinning eller rensing av vann, til levering. Vil du sette opp en godt diversifisert portefølje kan det være en fordel å investere i hele verdikjeden. På vår side kan du se hvordan du kan kjøpe vann aksjer uten kurtasje.

Er vann aksjer en god investering?

Mennesker må ha vann for å leve. På grunn av klimaendringer har vi allerede fått problemer med vannmangel. Selskaper som driver med for eksempel desalinisering og vannrensning kan derfor gi god avkastning til investorene.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *