Kjøpe dagligvare aksjer uten kurtasje konsumvarer anbefalinger tips investere eksempler liste
Nyttige tips

Dagligvare aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe dagligvare aksjer.

Dagligvare aksjer

Kjøpe Woolworths Group aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe WalMart de Mexico aksje CFD investere kursmål tekniske analyser utbytte kursutvikling
Kjøpe Walmart aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger tips analyser
investere Kjøpe Unilever aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Tesco aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger tips
Kjøpe Target aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips
Kjøpe Sprouts Farmers Market aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips
Kjøpe Seven & I Holdings aksje CFD uten kurtasje investere tekniske analyser kursmål
Kjøpe Sainsbury’s aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Orkla aksjer uten kurtasje kursutvikling tekniske analyser kursmål anbefalinger tips
Kjøpe Ocado Group aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser hvordan kursutvikling autostore søksmål
Kjøpe Nestlé aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Morrisons aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger tips
Kjøpe Marks & Spencer aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Magnit aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe ICA Gruppen aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger analyser tips
kursutvikling kursmål analyser hvordan kjøpe europris aksjer uten kurtasje
investere Kjøpe Costco aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Coles Group aksjer investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Caseys General Stores aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips
Kjøpe Carrefour aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips
Kjøpe Associated British Foods aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Ahold Delhaize aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe dagligvare aksjer uten kurtasje

Dagligvarebransjen er en allsidig bransje som dekker alt fra mat til hygieneartikler. Det varene har til felles er at de er høyst nødvendige, noe som fører til at det er en jevn etterspørsel uavhengig av hvordan det står til eller i økonomien. Dette betyr at selskapene ofte har jevn inntekt og er i stand til å utbetale utbytter til aksjonærene. De kan også gi god beskyttelse til porteføljen i perioder hvor det er uro på børsene. Dermed er dagligvare aksjer populære investeringer.

I Norge er det lite investeringsmuligheter når det kommer til dagligvarehandel. Velkjente Orkla kan være et alternativ, men dette er først og fremst en leverandør til dagligvarehandelsen. I utlandet har du derimot langt flere investeringsmuligheter. Derfor er det viktig å velge en megler som gir deg tilgang til utenlandske børser, og tilbyr handel med lav kurtasje. Normalt pleier vi å anbefale eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 av de viktigste børsene i verden.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du dagligvare aksjer – steg for steg

Dagligvare aksjer er som nevnt populære investeringer fordi de ofte utbetaler utbytte, og i tillegg kan gi god diversifisering. Nettopp risikodiversifisering er en stor fordel med eToro. På eToro har du nemlig tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 børser. Dermed kan du sette sammen en godt diversifisert portefølje som kan sikre deg god avkastning over tid. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i dagligvare aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å investere i aksjer i andre sektorer og bransjer, uten å betale kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe dagligvare aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe datasenter aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe dagligvare aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp dagligvare aksjer

For å kjøpe dagligvare aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av dagligvare aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine dagligvare aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i dagligvare.

Dagligvare aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe dagligvare aksjer?

Dersom du ønsker å kjøpe aksjer i et selskap som driver butikker må du handle på utenlandske børser. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i dagligvare aksjer uten kurtasje. Du kan også bruke samme metode til å kjøpe andre aksjer.

Hvilker typer dagligvare aksjer finnes det?

Vi kan skille mellom produsenter av varer, leverandører og selskapene som driver butikkene. I denne saken har vi valgt å fokusere på de siste, nemlig selskapene som driver dagligvarebutikker. Du kan se en liste med eksempler på dagligvare aksjer som du kan investere i på vår side.

Er dagligvare aksjer en god investering?

Dagligvarebransjen opplever jevn etterspørsel etter varene de selger siden disse ofte er nødvendige. Det betyr jevne inntekter og mulighet til å utbetale gode utbytter. Aksjene kan også gi god risikodiversifisering i porteføljen, og er derfor populære investeringer.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *