Kjøpe netthandel aksjer uten kurtasje online shopping eksempler liste tips anbefalinger
Nyttige tips

Netthandel aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe netthandel aksjer.

Netthandel aksjer

Kjøpe Wish aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling contextlogic anbefaling hvordan
Kjøpe ASOS aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Zalando aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger
Kjøpe Expedia aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger tips
Kjøpe Trivago aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger
Kjøpe Pinduoduo aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger tips
Kjøpe Etsy aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling tips
Kjøpe Vipshop aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger tips kursutvikling
Kjøpe Coupang aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursmål tips kursutvikling
Kjøpe JD.com aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger analyser tips
Kjøpe Shopify aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger analyser
Kjøpe eBay aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger analyser tips
Kjøpe Airbnb aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Alibaba aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse kursmål anbefalinger analyser
Kjøpe Sea Limited aksjer uten kurtasje
Teknisk analyse av Amazon aksjer logo

Kjøpe netthandel aksjer uten kurtasje

Netthandel er utrolig brukervennlige, og alltid tilgjengelig. Over flere år, og spesielt under Corona pandemien, har selskapene som driver med netthandel opplevd god vekst. Dette er noe mange mener kommer til å fortsette fremover, noe som kan gi god avkastning til investorene som eier netthandel aksjer. Dette er blant annet selskaper som har global rekkevidde, samtidig som det også er selskaper som fokuserer på avgrensede geografiske områder.

Blant de mest kjente netthandelselskapene i vesten har vi eBay og Amazon, og begge disse er notert på Nasdaq i USA. Det betyr at disse aksjene kan kjøpes via de aller fleste norske banker og meglere. Ulempen ved å bruke disse metodene er at det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. I tillegg kan du miste muligheten til å investere i selskaper som er notert på for eksempel Hong Kong børsen. Ved å velge eToro får du tilgang til kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene i verden, og et stort antall aksjer i netthandelselskap.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du netthandel aksjer – steg for steg

Netthandel er en bransje i sterk vekst. Det er også hard konkurranse. Det betyr at det kan være en stor oppside, samtidig som det også er høy risiko. Dette gjør at det er svært viktig å spre risiko over flere forskjellige selskap i ulike geografiske områder. På eToro har du tilgang til 16 børser, noe som betyr at du kan investere i over 2000 aksjer. Her skal vi vise deg steg for steg hvordan du kan kjøpe netthandel aksjer uten kurtasje. Denne fremgangsmåten kan også brukes til å kjøpe aksjer som gir deg eksponering mot andre sektorer og bransjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe netthandel aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe netthandel aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe netthandel aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp netthandel aksjer

For å kjøpe netthandel aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av netthandel aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine netthandel aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i netthandel.

Netthandel aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe netthandel aksjer?

Det avhenger av hvilken børs selskapet du vil investere har notert aksjene sine på. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe netthandel aksjer uten kurtasje på 16 av de viktigste børsene. Vi viser deg også en liste over netthandelselskap som kan være en nyttig guide.

Hvilker typer netthandel aksjer finnes det?

Vi kan skille mellom netthandelselskap som dekker begrensede områder og andre som dekker hele verden. Videre kan vi også skille mellom netthandel for et begrenset utvalg varer, og andre som dekker alt. På vår side kan du se flere eksempler på netthandelselskap som kan investeres i.

Er netthandel aksjer en god investering?

Netthandel har vokst kraftig og gitt god avkastning til investorene. Det er mange som mener at denne veksten kommer til å fortsette fremover. Dermed kan investering i netthandel aksjer gi god avkastning i årene fremover.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *