Kjøpe eiendomsaksjer uten kurtasje anbefalinger analyser tips investere eiendom aksje
Nyttige tips

Eiendomsaksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe eiendomsaksjer.

Eiendomsaksjer

investere Kjøpe Equity Residentialaksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Alexandria Real Estate Equities aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Vonovia aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Equites Property Fund aksjer med CFD investere kursmål tekniske analyser sørafrikansk eiendom hvordan
Kjøpe Cromwell Property Group aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe National Storage aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Lendlease Group aksjer investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe GPT Group aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Goodman Group aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe China Evergrande aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Castellum aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips
Kjøpe TAG Immobilien aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger tips analyser
Kjøpe Aroundtown aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips
Kjøpe Deutsche EuroShop aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips
Kjøpe Digital Realty aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefaling investere
Kjøpe CoreSite Realty Corp aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefaling investere
Kjøpe LTC Properties Inc aksjer uten kurtasje investering reit norge kursmål tekniske analyser anbefaling utbytte

Kjøpe eiendomsaksjer uten kurtasje

Eiendomsaksjer er regnet for å være relativt trygge investeringer. I tillegg er det også mulig å finne selskap som driver med eiendom og som utbetaler gode utbytter. I Norge er utvalget av investeringsalternativ i eiendom noe lite, men for investorer som ser over landegrensene åpner det seg opp uante muligheter. REITs er spesielt populære i USA, dette er aksjeselskap som investerer i eiendom, og som utbetaler jevnlige og høye utbytter. I Europa er det også flere store eiendomsselskap som er noterte på børs.

Dersom du ønsker å investere i eiendomsaksjer er det en fordel å ha tilgang til utenlandske børser. Dette er noe de fleste banker og meglere i Norge tilbyr, men dette kan ofte være dyre løsninger siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Så selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. Et godt alternativ vi ofte forslår er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene i verden.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du eiendomsaksjer aksjer – steg for steg

Eiendomaksjer passer inn i de aller fleste porteføljer. De kan brukes til å spre risiko over flere sektorer, og de kan også gi en inntektskilde siden denne typen aksjer ofte utbetaler utbytte. Med tilgang til 16 børser kan du handle kurtasjefritt med over 2000 aksjer på eToro. Dermed ligger alt til rette for at du skal kunne lage en godt diversifisert portefølje. Her skal vi fokusere på hvordan du kan kjøpe eiendomsaksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å investere i andre aksjer uten kurtasje. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe eiendomsaksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe eiendomsaksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Shopify aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe eiendomsaksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp eiendomsaksjer

For å kjøpe eiendomsaksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av eiendomsaksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine eiendomsaksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i eiendom.

Eiendomsaksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe eiendomsaksjer?

For å kjøpe eiendomsaksjer trenger du en megler eller bank som gir deg tilgang til handel på den børsen aksjen er notert på. På vår side kan du se hvordan du kan investere i eiendomsaksjer uten kurtasje på 16 av de viktigste børsene i verden.

Hvilker typer eiendomsaksjer finnes det?

Vi kan grovt skille mellom REITs og vanlige eiendomsselskap. Disse kan også deles inn i hvilken type eiendom de fokuserer på. For eksempel har du enkelte som fokuserer på datasentre, mens andre leier ut leiligheter eller butikklokaler.

Er eiendomsaksjer en god investering?

Eiendomsaksjer er regnet for å være trygge investeringer. Ofte vil disse aksjene også utbetale gode utbytter, noe som gir deg en direkteavkastning. Selv om dette er trygge investeringer anbefaler vi at du lager en godt diversifisert portefølje.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *