Kjøpe reiseselskap aksjer uten kurtasje investere eksempler liste anbefalinger tips
Nyttige tips

Reiseselskap aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe reiseselskap aksjer.

Reiseselskap aksjer

Kjøpe Webjet aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe MGM Resorts International aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Wizz Air Holdings aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger tips
Kjøpe easyJet aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Carnival aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger tips
Kjøpe On the Beach Group aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger tips
Kjøpe Expedia aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger tips
Kjøpe Trivago aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger
Kjøpe Booking Holdings aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger analyser tips booking.com
Kjøpe Virgin Galactic aksjer uten kurtasje investering kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger
Kjøpe Norwegian Air Shuttle aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling tips tekniske analyser
Kjøpe Airbnb aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe TUI aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling
Kjøpe Norwegian Cruise Line aksjer uten kurtasje ncl teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling
Kjøpe Lufthansa aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling
Kjøpe Ryanair aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling
Kjøpe Walt Disney aksjer kursutvikling kurs norge

Kjøpe reiseselskap aksjer uten kurtasje

Reiseselskap er i stor grad påvirket av makroøkonomiske forhold. Når økonomien går godt har forbrukerne mer penger og har derfor råd til å reise mer. Går økonomien derimot dårlig har de mindre penger, og må reise mindre. Dette påvirker selvsagt inntektene til reiseselskap, og dermed også aksjekursene. For investorer som er aktive kan dette skape gode investeringsmuligheter som kan gi god avkastning til de som kommer seg tidlig inn i trenden.

Reiseselskap er sykliske aksjer, og derfor er det viktig å spre risiko over flere selskaper som dekker ulike geografiske områder. Dermed trenger du en megler som gir deg tilgang til flere børser. Dette er noe de aller fleste norske meglere og banker tilbyr, men det kan bli dyrt å velge disse siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Et godt alternativ vi pleier å anbefale er eToro. Som kunde på eToro får du tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du reiseselskap aksjer – steg for steg

Å investere i sykliske aksjer betyr at verdien av porteføljen din i stor grad kommer til å svinge i verdi i takt med de økonomiske forholdene. Når økonomien går godt vil du kunne få god avkastning, mens du kan vente deg at det går dårligere når de økonomiske forholdene er svake. Derfor er det viktig å spre risiko over flere aksjer, sektorer og geografiske områder. Med tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i reiseselskap aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe reiseselskap aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe reiseselskap aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Booking.com aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe reiseselskap aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp reiseselskap aksjer

For å kjøpe reiseselskap aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av reiseselskap aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine reiseselskap aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i reiseselskap.

Reiseselskap aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe reiseselskap aksjer?

Det er reiseselskap notert på de aller fleste børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i reiseselskap aksjer uten kurtasje på 16 av de viktigste børsene i verden. Vi viser deg også eksempler på populære reiseselskap som du kan investere i.

Hvilker typer reiseselskap aksjer finnes det?

Reiseselskap kan drive med alt fra booking, til transport og utleie av eiendom, og cruiseselskap. På vår side har vi en liste over noen av de mest populære reiseselskapene som er notert på børs.

Er reiseselskap aksjer en god investering?

Reiseselskap driver innenfor en syklisk bransje, og derfor svinger aksjekursene sammen med de makroøkonomiske forholdene. Dersom du kommer tidlig inn før en oppgangstrend kan du sikre deg god avkastning på investering i reiseselskap.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *