Kjøpe bryggeri aksjer uten kurtasje aksjer i bryggeri investere kjøpe eksempler anbefalinger tips
Nyttige tips

Bryggeri aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe bryggeri aksjer.

Bryggeri aksjer

Kjøpe Carlsberg aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger
Kjøpe Diageo aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Asahi Group aksje CFD uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger tips kursutvikling
Kjøpe Constellation Brands aksjer uten kurtasje kursmål anbefalinger analyser tips kursutvikling
Kjøpe Molson Coors Brewing Co aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger analyser tips
Kjøpe Boston Beer Co aksjer uten kurtasje analyser kursmål kursutvikling anbefalinger tips
Kjøpe Anheuser-Busch InBev aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger tips analyser
Kjøpe Heineken aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger tips analyser
a Kjøpe BrewDog aksjer uten kurtasje kursmål børsnotering anbefaling kursutvikling tekniske analyser

Kjøpe bryggeri aksjer uten kurtasje

Blant bryggeriene har du gamle selskap som har overlevd i mer enn 100 år, og nyere startup selskap som for eksempel Brewdog. Det er også mange bryggeriaksjer som utbetaler utbytte til aksjonærene, noe som gjør dette til populære investeringer. I Norge er tilgangen til investering i bryggeri liten. Bruker du derimot en megler som gir deg tilgang til de utenlandske børsene har du et stort utvalg av bryggeriaksjer å velge mellom.

I dag tilbyr de aller fleste norske meglere og banker handel med utenlandske aksjer, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer kan det bli dyrt. Dette er en av de viktigste grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene, selv om de er trygge og brukervennlige. Et godt alternativ er eToro. eToro tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du bryggeri aksjer – steg for steg

eToro har en veldig brukervennlig løsning for aksjehandel. Normalt trengs det bare noen få minutter på å komme i gang. Som nevnt har du også tilgang til et stort antall aksjer på flere forskjellige børser. Dette er en viktig fordel siden du da kan bygge opp en godt diversifisert portefølje ved å spre investeringene over ulike selskap, sektorer og regioner. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i bryggeri aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe andre typer aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe bryggeri aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe bryggeri aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Booking.com aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe bryggeri aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp bryggeri aksjer

For å kjøpe bryggeri aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av bryggeri aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine bryggeri aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i bryggeri.

Bryggeri aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe bryggeri aksjer?

I Norge har vi ingen børsnoterte bryggeriselskap, så derfor må du ha tilgang til aksjehandel på utenlandske børser. På vår side kan du se eksempler på bryggeri aksjer og lese om hvordan du kan kjøpe bryggeri aksjer uten kurtasje.

Hvilker typer bryggeri aksjer finnes det?

Blant bryggeriselskapene finner vi mindre selskap som fokuserer på et bestemt område og store selskap som selger til hele verden. På vår side har vi en liste over de mest populære aksjene i bryggerier som du kan investere i.

Er bryggeri aksjer en god investering?

Bryggerier produserer varer som er etterspurt over hele verden, samtidig får forbrukere over hele verden mer penger, noe som kan føre til at etterspørselen øker ytterligere. Dermed kan investering i bryggeriaksjer gi god avkastning. Flere av bryggeriaksjene utbetaler også utbytte.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *