Kjøpe Meme Stocks aksjer uten kurtasje eksempler liste anbefalinger stonks
Nyttige tips

Meme Stocks

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Meme Stocks aksjer.

Meme Stocks aksjer

Kjøpe AMC ape pref aksjer uten kurtasje investere short squeeze anbefalinger kursmål tekniske analyser tips kursutvikling moass
Kjøpe Palantir Technologies aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursmål kursutvikling tips
Kjøpe Robinhood aksjer uten kurtasje rettsak kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling tips
Kjøpe Reddit aksjer uten kurtasje børsnoterting ipo kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips investere
Kjøpe GameStop aksjer uten kurtasje investere gme tekniske analyser kursmål kursutvikling anbefalinger tips short squeeze moass
Kjøpe Tesla aksjer Teknisk analyse av Tesla aksjen logo

Kjøpe Meme Stocks aksjer uten kurtasje

Enkelte aksjer får en eventyrlig kursutvikling som ikke skyldes at selskapet tjener mer penger eller får bedre resultater. Dersom grunnen til oppgangen er økt oppmerksomhet fra investorer som følger trender på sosiale medier har vi en Meme Stock. Enkelte vil mene at den høye prisingen om vi ser på multipler er tegn på at dette er bobler som snart vil sprekke. Andre mener derimot at selskapene kan tjene nok penger i fremtiden til å forsvare prisingen. Dette fører til at aksjene kommer med høy risiko.

Aksjene er oftest amerikanske, og en overvekt av dem er notert på teknologibørsen Nasdaq. Dermed trenger du en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene for å handle disse. De fleste norske meglere og banker tilbyr dette. Begge deler er trygge og brukervennlig løsninger, men de kan bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Meme Stocks aksjer – steg for steg

Det er høy risiko å investere i en Meme Stock, og derfor er det viktig å diversifisere porteføljen. Det kan du gjøre ved å kjøpe aksjer i andre selskap som driver i ulike sektorer. Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser ligger alt til rette for at du skal kunne lage en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i Meme Stocks uten kurtasje. Du kan bruke den samme fremgangsmåten til å kjøpe andre typer aksjer uten kurtasje. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Meme Stocks aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto. Du får også tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Meme Stocks aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Meme Stocks aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Meme Stocks aksjer

For å kjøpe Meme Stocks aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Meme Stocks aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine Meme Stocks aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Meme Stocks.

Meme Stocks aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Meme Stocks?

Meme Stocks er notert på de amerikanske børsene, så for å kjøpe disse må du ha en megler som gir deg tilgang til disse. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Meme Stocks uten kurtasje.

Hvilker typer Meme Stocks finnes det?

Meme Stocks er aksjer hvor kursen stiger på økende volum. Oppgangen skyldes ikke at selskapet leverer bedre resultater, men at aksjen har fått oppmerksomhet på sosiale medier som Twitter og Reddit. På vår side kan du se eksempler på denne typen aksjer.

Er Meme Stocks aksjer en god investering?

Meme Stocks opplever ofte stor kursoppgang. Dette har likhetstrekk med bobler. Når kursen stiger kan enkelte få god avkastning. De aller færreste klarer å time markedet, og derfor er dette sjeldent gode investeringer.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *