kjøpe batteri aksjer uten kurtasje investere selskap eksempler liste anbefalinger batteriaksjer
Nyttige tips

Batteriaksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe batteriaksjer.

Batteriaksjer

Kjøpe Tesla aksjer Teknisk analyse av Tesla aksjen logo
Kjøpe Syrah Resources aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe StoreDot aksjer uten kurtasje ipo børsnotering spac kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling tips investere
Kjøpe Samsung Electronics aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling tips
kjøpe quantumscape aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefaling kursutvikling
Kjøpe Pilbara Minerals aksjer investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Panasonic Corporation aksje CFD uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger investere
Teknisk analyse av NIO aksjen nio aksjer kjøpe
hvordan Kjøpe Navitas Semiconductor aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling tips
investere kjøpe livent aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursmål kursutvikling
investere Kjøpe Lithium Americas aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe LG Energy Solution aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefaling hvordan
Kjøpe IGO aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Glencore aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger tips kursutvikling
investere Kjøpe Freyr Battery aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefaling
investere Kjøpe Fluence Energy aksjer kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Energizer Holdings aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser tips batteriaksje
Kjøpe China Molybdenum Co aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Teknisk analyse av BYD aksjen logo kjøpe byd aksjer
hvordan kjøpe britishvolt aksjer ipo børsnotering kursutvikling kursmål teknisk analyse aksjeanbefaling
Kjøpe Albemarle Corp aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling tips

Kjøpe batteriaksjer uten kurtasje

I 2018 utgjorde fornybar energi fra sol, vind, vann og bio ca 17,1 %. Innen 2030 er det ventet at dette kommer til å utgjøre 24 % av total energiproduksjon. Av disse er det produksjon fra sol og vind som kommer til å vokse kraftigst. Denne produksjonen er ustabil. Det fører til at energien må lagres i perioder med høy produksjon. Det er også ventet av elektriske biler kommer til å ta over store deler av markedet fremover. Dermed vil det være stort behov for batterier.

Norske investorer som ønsker å investere i batteriaksjer må se til utlandet. På de utenlandske børsene har du tilgang til selskap i alle ledd av verdikjeden til batterier. Altså vil du trenge en megler som gir deg tilgang til utenlandske børser. De fleste norske meglere og banker gir deg tilgang til de nordiske og amerikanske børsene, i tillegg til et par europeiske børser. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger vil vi ikke anbefale disse. Siden du må betale kurtasje for hver handel kan det bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene i verden.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du batteriaksjer – steg for steg

Dersom du er en helt ny investor som vil kjøpe dine første aksjer bør du spre risikoen ved å investere i forskjellige selskap, og ikke bare i batteriaksjer. Dette kalles for risikodiversifisering. Ved å investere i for eksempel batteriaksjer, finansaksjer, eiendomsaksjer og solenergiaksjer vil du være mindre utsatt for endringer innen for en enkelt sektor. Her skal vi gå gjennom hvordan du kan kjøpe aksjer i batteriselskap uten kurtasje. Samme metode kan også brukes til å investere uten kurtasje i andre aksjer. Normalt vil du bare trenge noen få minutter på å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe batteriaksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe batteriaksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr er eToro et godt alternativ for aksjehandel for nybegynnere. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe batteriaksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp batteriaksjer

For å kjøpe batteriaksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av batteriaksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine batteriaksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i batteriselskap.

Batteriaksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe batteriaksjer?

I Norge er det lite investeringsmuligheter når det kommer til batteri. Ser du derimot mot utenlandske børser vil du få langt flere investeringsalternativ. På vår side viser vi deg eksempler på batteriaksjer og viser deg hvordan du kan kjøpe batteriaksjer uten kurtasje på 16 børser.

Hvilker typer batteriaksjer finnes det?

Verdikjeden for batterier går fra råvarer og frem til selskaper som bruker batterier for å lagre energi. Mellom disse ytterpunktene har vi også selskaper som utvikler og produserer batterier, og selger disse til enten forbrukere eller selskap som har behov for lagring av energi.

Er batteriaksjer en god investering?

Leveransen av energi fra sol og vind er ujevn, og i perioder hvor produksjonen er høy vil det være behov for å lagre denne energien. Videre vil elbiler bli langt mer vanlig enn det er i dag. Begge deler vil øke etterspørselen etter batterier for drift av for eksempel biler eller for å lagre energi.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *