Teknisk analyse av NOVA - 070921 kursmål analyse anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av NOVA – 070921

Sunnova Energy International er inne i en stigende hovedtrend, men sekundærtrenden sender kursen nedover. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Sunnova Energy International aksjen.

Middelslang kursutvikling

I perioden mellom mars 2020 og januar 2021 var kursen til Sunnova Energy International inne i en stigende trend. I slutten av perioden fikk vi et brudd på motstanden i taket av trendkanalen, men kursen falt så tilbake og vi fikk en ny fallende trendkanal som varte frem til midten av mai. Etter dette har det blitt etablert høyere bunner og en ny stigende trendkanal. Kursen beveger seg nå innenfor en fallende sekundærtrend i den stigende hovedtrenden.

I midten av august krysset det korte gjennomsnittet ned gjennom det lange gjennomsnittet i MACD. Begge gjennomsnittene gikk også ned under 0-linjen. Det korte gjennomsnittet har kommet seg opp over 0-linjen igjen, men som vi kan se ser det ut til at dette gjennomsnittet er i ferd med å flate ut.

Etter at vi fikk en ny stigende trend i midten av mai har vi også fått lavere topper og høyere bunner i RSI. Dette har gitt oss en støtte og motstand. Den tekniske indikatoren har nettopp testet motstanden og er i ferd med å reagere ned fra denne.

Avstanden mellom ytterlinjene i Bollinger Bands ser ganske gjennomsnittlig ut, noe som betyr at den ikke gir noen signaler om at vi kan forvente oss noe særlig høyere volatilitet fremover.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling sunnova energy international analyse 070921
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling i solenergi aksje Sunnova Energy International kan vi se at kursen i den siste perioden har testet tekniske støtter og motstander i områdene rundt $25,07, $29,61, $33,20 og ved $41,51. Gulv, tak og gjennomsnittslinje i hovedtrenden og sekundærtrenden har også fungert som støtter og motstand. I midten av august testet kursen støtten i gulvet på både hovedtrenden og sekundærtrenden. Kursen har reagert opp, og vi kan se at gjennomsnittslinjen i sekundærtrenden ble testet før kursen steg videre til gjennomsnittslinjen i hovedtrenden og taket i sekundærtrenden. I denne perioden har kursen også testet støtte og motstand fra det korte og det lange glidende gjennomsnittet på 20 og 100 dager. I Ease of Movement indikatoren kan vi se at det har kommet et brudd på motstanden fra de lavere toppene.

Hovedtrenden til Sunnova Energy International er stigende, men vi ser svake signaler fra MACD og RSI. Ease of Movement viser derimot styrke hvor vi har fått brudd på motstand og en ny høyere topp. På helt kort sikt er vi avventende til aksjen, og vi ser for oss at vi kan få et fall ned mot gulvet i hovedtrenden og den tekniske støtten ved $33,20. Dette kan være en god anledning til å kjøpe aksjen. Fremover tror vi det blir viktig å følge med på utviklingen i MACD og RSI for å få bekreftelse på tester av støtte eller brudd på motstand.

Sunnova Energy International nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *