Kjøpe finansaksjer uten kurtasje investere beste anbefalte banker tips
Nyttige tips

Finansaksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe finansaksjer.

Finansaksjer

Kjøpe Wells Fargo aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål anbefalinger tips kursutvikling
hvordan Kjøpe T Rowe Price aksjer utbytte investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Sparebank 1 SMN aksje CFD uten kurtasje tekniske analyser kursmål anbefalinger tips
Kjøpe Sparebank 1 Nord Norge aksjer kursmål anbefalinger tekniske analyser tips kursutvikling
Kjøpe Sberbank of Russia aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Nordea aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Nedbank aksjer med CFD investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Morgan Stanley aksjer uten kurtasje kursutvikling kursmål tekniske analyser anbefalinger tips
hvordan Kjøpe JP Morgan aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe ING aksjer uten kurtasje nederlandske banker kursmål kursutvikling tekniske analyser tips anbefalinger
investere Kjøpe Industrial and Commercial Bank of China aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe HSBC aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
kjøpe goldman sachs aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursmål kursutvikling tips
Kjøpe Flow Traders aksjer uten kurtasje kursmål investere kursutvikling anbefalinger tekniske analyser tips
Kjøpe DNB aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger tips
Kjøpe Deutsche Bank aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål kursutvikling anbefalinger
Kjøpe Danske Bank aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål kursutvikling anbefalinger tips
investere Kjøpe China Construction Bank aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe BNP Paribas aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Barclays aksjer investere bcs aksje kursmål tekniske analyser
investere Kjøpe Bank of China aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
hvordan Kjøpe Allianz aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe AIA Group aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Agricultural Bank of China aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe ABN AMRO aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursmål nederlandske banker tips

Kjøpe finansaksjer uten kurtasje

Finans er en viktig del av økonomien, og for å lage en portefølje som speiler utviklingen i økonomien er det derfor naturlig å la finansaksjer bli en del av investeringene. Finanssektoren er også fragmentert, noe som gjør at du finner vekstaksjer, verdiaksjer, defensive aksjer og sykliske aksjer innenfor finans.

På børsen i Oslo finner du flere banker som er notert. Det er også mulig å investere i meglerhus på Oslo Børs. Men, utvalget er litt lite, og derfor kan det være smart å se over landegrensen til andre børser. Ved å gjøre det får du langt flere investeringsalternativ, spesielt når det kommer til forretnings-, investeringsbanker og meglerhus. Norske meglere og banker lar deg handle aksjer på flere utenlandske børser, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer kan det bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du finansaksjer – steg for steg

Det er flere gode grunner til å investere i finansaksjer. Dette er en type aksjer som ofte utbetaler store utbytter. Videre vil ofte banker klare seg godt i perioder hvor rente og inflasjon stiger. Dermed kan finansaksjer passe godt inn i de fleste porteføljer. Vurderer å begynne med investering og starte med denne typen aksjer er det viktig at du over tid bygger opp en portefølje med aksjer i forskjellige sektorer for å spre risiko. Med tilgang til over 2000 aksjer kan du lage en godt diversifisert portefølje på eToro. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe finansaksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre typer aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter på å komme i gang med investering uten kurtasje på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe finansaksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe finansaksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Goldman Sachs aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe finansaksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp finansaksjer

For å kjøpe finansaksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av finansaksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine finansaksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i finans.

Finansaksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe finansaksjer?

Det avhenger av hvilket selskap du vil investere i. Det er flere norske banker som er notert på Oslo Børs, videre har du mange meglerhus og banker notert i utlandet. På vår side kan du se hvordan du kan investere i finansaksjer uten kurtasje.

Hvilker typer finansaksjer finnes det?

Vi kan skille mellom sparebanker, major banks, investeringsbanker, meglerhus og flere andre kategorier. På vår side viser vi deg eksempler på forskjellige typer finansaksjer og hvordan du kan kjøpe disse uten å betale kurtasje.

Er finansaksjer en god investering?

Banker blir ansett for å være trygge investeringer. Det er også mange finansselskap som utbetaler utbytter. Innenfor finans finner du også startup selskap som kan vokse mye fremover. Oppsummert kan vi si at det å investere i finansaksjer kan gi god avkastning.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *