Slik finner du beste utbytteaksjer med TradingView norske norge usa amerikanske svenske danske tyske
Nyttige tips

Slik finner du beste utbytteaksjer med TradingView

Utbytteaksjer er populære investeringer fordi dette er aksjer fra solide selskap som tjener penger. Her skal vi vise deg hvordan du kan finne beste utbytteaksjer med TradingView analyseprogram.

Finn beste norske utbytteaksjer med TradingView

Å lete frem utbytteaksjer kan være vanskelig og tidkrevende, men det finnes løsninger som for eksempel TradingView Stock Screener. Ved å bruke denne funksjonen kan du la programmet finne frem til utbytteaksjene som har gitt størst utbytter. Du kan også bruke filtre for å finne aksjer, ETF-er eller REITs. Videre kan du fokusere på utvalgte sektorer og industrier, og forskjellige børser.

1: Åpne konto på TradingView

Her skal vi bruke TradingView for å finne utbytteaksjer, og dersom du ikke allerede har en konto hos dem må du gjøre dette før du kan begynne å bruke analyseprogrammet. Analyseprogrammet har en gratisversjon som passer godt for nye investorer som ikke har behov for å lage avanserte tekniske analyser eller drive med algoritmehandel. Dersom du registrerer deg nå vil du kunne prøve Premium versjonen gratis i 30 dager. Etter prøveperioden kan du bestemmer om du vil fortsette med en betalingsversjon eller bruke Basic som er gratis.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

2: Åpne TradingView Stock Screener

TradingView Stoock Screener utbytteaksjer

Når du har åpnet konto og åpnet opp analyseprogrammet i nettleseren din kan du se “Stock Screener” nederst på skjermen til venstre. Ved å trykke på denne åpner du opp funksjonen som kan lete frem aksjer. Når du åpner den vil du få frem en oversikt over aksjer som er tilgjengelig på den børsen du har valgt. Oppe til høyre kan du se det norske flagget. Ved å trykke på dette kan du velge hvilken børs du vil undersøke. I alt kan du få frem børsene i over 50 land som Norge, USA, Canada, Sverige og Danmark.

3: Finn beste utbytteaksjer med TradingView

finne utbytteaksjer med tradingview stock screener

Etter at du har valgt hvilken børs du vil undersøke er vi klare til å finne de beste utbytteaksjene som er tilgjengelig på børsen. Det gjør du ved å trykke på fanen hvor det står “Dividends“. Aksjene vil nå være listet alfabetisk, men ved å trykke på “DIV YIELD” kan du sortere aksjene stigende eller fallende ut fra hvor høy utbytteyield de har.

4: Kjøp utbytteaksjer i TradingView

kjøpe aksje cfd i tradingview

Dersom du åpner en konto på Capital.com vil du kunne kjøpe aksje CFD direkte i TradingView. Dersom du allerede har en konto på TradingView og Capital.com kan du koble disse sammen ved å trykke på “Trading Panel“, og så logge inn på din Capital.com konto. Dette er en løsning som fungerer svært godt for tradere som bruker TradingView til å lage tekniske analyser.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 4000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: