Teknisk analyse av AMC - 100921 kursmål anbefaling short squeeze moass
Tekniske analyser

Teknisk analyse av AMC – 100921

AMC er i ferd med å teste viktig motstand i taket av den fallende trenden og den psykologiske motstanden ved $50. Et etablert brudd vil være et langsiktig kjøpssignal. Se mer i teknisk analyse av AMC.

Middelslang kursutvikling

Siden kursen til AMC toppet ut i juni har det blitt etablert en fallende trendkanal. Det har også blitt etablert flere viktige tekniske støtter og motstand. I begynnelsen av august testet aksjekursen til AMC gulvet i den fallende trenden, og den har nå reagert opp mot taket hvor vi også har den psykologiske motstanden på $50. Vi har dermed fått en stigende sekundærtrend. I denne perioden har kursen brutt opp over motstandsnivåene ved gjennomsnittslinjen i den fallende trenden, $42,61 og ved $47,98.

I midten av august fikk vi en crossover i MACD, og begge gjennomsnittene har beveget seg opp over 0-linjen. Dette er et tegn på styrke i oppgangen vi har sett den siste tiden. RSI har brutt ut av motstand fra lavere topper, og her har vi også fått høyere bunner. Bollinger Bands er i ferd med å utvide seg, men det virker ikke som om det har vært en ordentlig squeeze i indikatoren. Dermed kan vi nok ikke vente oss veldig høy volatilitet fremover.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling amc aksje teknisk analyse 100921
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi tydelig se den stigende sekundærtrenden som ble startet i begynnelsen av august. Vi kan også se at den tekniske støtten ved $32,04 ble grundig testet før kursen til AMC aksjen reagerte oppover. I midten av august fikk vi en test av motstanden fra det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager. På bruddet fikk vi et kraftig løft i kursen, noe som kan være et signal om at dette nå er et viktig støttenivå. I dag har aksjekursen brutt opp gjennom den psykologiske motstanden ved $50, samt taket i den fallende trendkanalen og motstanden ved $47,93. I Ease of Movement har vi høyere bunner, noe som er et bullish signal.

Det har som kjent lenge vært snakk om short squeeze i AMC på Reddit, noe som virkelig har gjort dette til en populær plattform. Dette kan også være en av grunnene til at vi snart kan vente oss Reddit børsnotering. Uansett, i denne tekniske analysen er det AMC som gjelder. Vi har lenge vært negative til aksjen siden den har beveget seg innenfor en fallende trend. Får vi et etablert brudd på taket i den fallende trenden vil dette være et langsiktig kjøpssignal for AMC aksjen. I første omgang vil dette være et signal om at kursen kan gå opp mot motstanden ved $62,55.

AMC nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

11 + seventeen =