Teknisk analyse av GameStop - 100921 kursmål anbefaling tips short squeeze moass
Tekniske analyser

Teknisk analyse av GameStop – 100921

Kvartalstallene fra GameStop skuffet, men kursen holdt seg sterkt. Fremover er det tekniske som kan påvirke kursutviklingen. Les mer i teknisk analyse av GameStop aksjen.

Middelslang kursutvikling

Etter at snakket om short squeeze i GameStop aksjen tok av på Reddit, som for øvrig snart skal gjennomføre Reddit IPO, har kursen til GameStop utviklet seg tilsynelatende sidelengs. Men, som vi kan se er regresjonstrenden stigende. Aksjekursen har siden slutten av august testet det viktige området rundt $200, hvor vi har en psykologisk motstand og gjennomsnittslinjen i den stigende trendkanalen. Kursen til GameStop aksjen er på undersiden av dette nivået.

I den tekniske indikatoren MACD kan vi se at det korte gjennomsnittet har toppet ut og har begynt å falle ned mot det lange gjennomsnittet. Dersom det korte gjennomsnittet krysser ned under det lange vil dette være et kortsiktig salgssignal for GameStop aksjen. Får vi en ny crossover etter dette hvor det korte gjennomsnittet bryter opp over det lange, og uten at gjennomsnittene bryter ned gjennom 0-linjen vil det være en bekreftelse på den lange stigende trenden for GameStop aksjen.

Etter at aksjekursen testet den tekniske støtten ved $147,98 og reagerte opp mot $200 brøt RSI ut av en motstand fra lavere topper. Samtidig ble det dannet høyere bunner, noe som gir oss en støtte. Det er et bullish signal, men som vi kan se har RSI falt noe tilbake fra toppen.

I Bollinger Bands har vi hatt en squeeze, og det ser ut til at den potensielle volatiliteten er tatt ut fra denne. De to ytterlinjene i den tekniske indikatoren nærmer seg nå det glidende gjennomsnittet.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling tekniske analyser gme gamestop aksjer 100921
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at den tekniske støtten ved $147,98 har blitt testet grundig i flere omganger. Det betyr at dette er en sterk støtte for GameStop aksjekurs. Her har vi også det lange glidende gjennomsnittet på 100 dager som gir ekstra støtte. Vi kan også se at vi fikk et brudd opp over gjennomsnittslinjen i den stigende trendkanalen, men denne ble for sterk i første omgang, noe som har sendt kursen ned. Dette førte til at vi fikk en test av det korte glidende gjennomsnittet på 20 dager. I Ease of Movement har det blitt dannet høyere bunner, og tendensen er positiv.

Så lenge aksjekursen til GameStop befinner seg på undersiden av den psykologiske motstanden ved $200 og gjennomsnittslinjen i trendkanalen er vi avventende. Videre har vi også en grunn til å være avventende på grunn av utviklingen i MACD. Slik vi ser det antar vi at nettopp den tekniske indikatoren MACD kan gi oss tidligere signaler om hvor aksjekursen skal på kort sikt, derfor vil vi følge med på utviklingen i denne fremover. Får vi et bullish scenario hvor den lange trenden blir bekreftet vil aksjekursen kunne stige opp mot motstanden ved $281,50 og taket i den stigende trendkanalen.

Kjøp GameStop aksjer uten kurtasje

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

GameStop nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: