Kjøpe 5G aksjer uten kurtasje anbefalinger tips eksempler liste
Nyttige tips

5G aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe 5G aksjer.

5G aksjer

Kjøpe Ericsson aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kurs
Kjøpe STMicroelectronics aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Samsung Electronics aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling tips
Kjøpe Sunny Optical Technology aksjer uten kurtasje 5g kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe ASE Technology Holding aksjer uten kurtasje 5g kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Taiwan Semiconductor Manufacturing aksjer 5g kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Nordic Semiconductor aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling tekniske analyser tips kursutvikling
Kjøpe Verizon aksjer uten kurtasje anbefaling kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Telenor aksjer uten kurtasje anbefaling aksjetips kursmål tekniske analyser
Kjøpe Qualcomm aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling
Kjøpe Apple aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse kursmål anbefalinger
Kjøpe Nvidia aksjer Teknisk analyse av Nvidia aksje aksjen aksjer analyser logo
Kjøpe Google aksjer Alphabet aksje i Norge uten kurtasje

Kjøpe 5G aksjer uten kurtasje

5G er femte generasjons teknologi for mobiltjenester i mobilnett. Teknologien bygger på UDP/IP, og oppnår høy datahastighet og lav forsinkelse ved å bruke radiosignaler med forskjellige frekvenser til å sende informasjon trådløst mellom brukere. 5G har blitt utviklet i 10 år, men det er først nå at vi snart kan se mulighetene denne nye teknologien gir oss. I løpet av de neste par årene er det ventet at vi kan få helt nye enheter og bruksområder. Dette er selvsagt spennende for investorer.

For å finne selskapene som kan ha mest å tjene på den nye teknologien må du til de utenlandske børsene. For eksempel vil du finne mange asiatiske og amerikanske selskap som leder an i utviklingen. Det betyr at du kan finne gode investeringsalternativ via de norske meglerne og bankene, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer kan dette bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du 5G aksjer – steg for steg

Oppsiden i investering i 5G kan være stor de neste årene. Samtidig er det høy risiko i mange av selskapene som utvikler ny teknologi. Dette gjør at det er svært viktig å spre risiko over flere selskap. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser. Dermed ligger det aller meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i 5G aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan også brukes til å kjøpe andre aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter på å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe 5G aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe 5G aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe 5G aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp 5G aksjer

For å kjøpe 5G aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av 5G aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine 5G aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i 5G.

5G aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe 5G aksjer?

De fleste selskapene som kan vokse sammen med den nye teknologien finner du på utenlandske børser. På vår side viser vi deg eksempler på 5G aksjer, og hvordan du kan handle med mer enn 2000 aksjer på 16 børser uten kurtasje.

Hvilker typer 5G aksjer finnes det?

Det er mange ulike selskap som direkte eller indirekte kan tjene mye på 5G teknologi. For eksempel har vi microchips produsenter som leverer til selskap som lager nye enheter. I tillegg har vi software selskap som også kan dra nytte 5G. På vår side kan du se flere eksempler på disse selskapene.

Er 5G aksjer en god investering?

Det er ventet at vi over de nærmeste 3 til 10 årene virkelig kan begynne å se mulighetene 5G gir oss. Dermed kan dette være investeringer som kan gi høy avkastning. Med høy oppside kommer også høy risiko. Dermed er det viktig å spre risiko.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *