kjøpe Kinesiske aksjer uten kurtasje investere kina anbefalinger tips hvordan
Nyttige tips

Kinesiske aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe kinesiske aksjer.

Kinesiske aksjer

investere Kjøpe China Construction Bank aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Bank of China aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Industrial and Commercial Bank of China aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Agricultural Bank of China aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Sunny Optical Technology aksjer uten kurtasje 5g kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Pinduoduo aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger tips
Kjøpe DiDi Global aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger tips kursutvikling
Kjøpe Vipshop aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger tips kursutvikling
Kjøpe Coupang aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursmål tips kursutvikling
Kjøpe JD.com aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger analyser tips
Kjøpe Xinyi Solar Holdings aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling investering anbefalinger tekniske analyser
Kjøpe Li Auto aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger tips
Kjøpe Xpeng aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling aksjen
Kjøpe Geely aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling gelly automobile holdings aksjen
Kjøpe Xiaomi aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling investere investering
Kjøpe GSX Techedu aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling
Kjøpe Baidu aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling
Teknisk analyse av BYD aksjen logo kjøpe byd aksjer
Teknisk analyse av NIO aksjen nio aksjer kjøpe

Kjøpe kinesiske aksjer uten kurtasje

Det er Shanghaibørsen som er den viktigste markedsplassen for aksjer i Kina. Dette er den største kinesiske børsen og den femte største i verden. I motsetning til Hong Kong Stock Exchange er ikke Shanghai Stock Exchange åpen for utenlandske investorer. Dette gjør det selvsagt vanskeligere å få tilgang til det kinesiske aksjemarkedet. Likevel finnes det løsninger for å kjøpe kinesiske aksjer. Det er nemlig mange kinesiske selskap som har notert selskapet med ADR eller American Depositary Receipt.

ADR er sertifikater som blir utstedt av amerikanske banker og meglerhus, og disse representerer normalt en enkelt aksje i det utenlandske selskapet. ADR omsettes på børs som vanlige aksjer, og de gir også rett til utbytte. Dermed kan du kjøpe ADR for kinesiske aksjer via de aller fleste norske meglere og banker. Dette er noe vi normalt ikke anbefaler siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du kinesiske aksjer – steg for steg

Når du investerer i aksjer er det viktig å spre risiko ved å investere i aksjeselskap som driver i ulike sektorer og geografiske områder. Dette kan du blant annet oppnå ved å ha kinesiske aksjer i porteføljen. Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser ligger alt til rette for at du skal kunne sette sammen en godt diversifisert portefølje på eToro. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i kinesiske aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre typer aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe kinesiske aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe kinesiske aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe kinesiske aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp kinesiske aksjer

For å kjøpe kinesiske aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av kinesiske aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine kinesiske aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i kinesiske.

Kinesiske aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe kinesiske aksjer?

Det kinesiske aksjemarkedet er stengt for de aller fleste utenlandske investorer, men det er mange kinesiske aksjeselskap som er notert med ADR på de amerikanske børsene. På denne siden viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i kinesiske aksjer uten kurtasje med ADR.

Hvilker typer kinesiske aksjer finnes det?

Som på andre markeder finner du både vekst- og verdiaksjer i Kina. Du har også sykliske og defensive aksjer. Blant investorer er det spesielt teknologi og solenergi som er populære investeringer. På vår side kan du se eksempler på noen av de mest populære aksjene i Kina.

Er kinesiske aksjer en god investering?

Det finnes et stort antall aksjer for kinesiske selskap. Blant disse vil du selvsagt finne både gode og dårlige investeringer. Derfor er det viktig å spre risiko ved å investere i forskjellige selskap og ha eksponering mot ulike sektorer.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *