investere kjøpe Nettmegler aksjer uten kurtasje eksempler anbefalinger kursmål tekniske analyser
Nyttige tips

Nettmegler aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe nettmegler aksjer.

Nettmegler aksjer

Kjøpe eToro aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Futu Holdings aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursmål
Kjøpe IG Group aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe CMC Markets aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Plus500 aksjer uten kurtasje investere tekniske analyser kursmål anbefalinger
Kjøpe Robinhood aksjer uten kurtasje rettsak kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling tips

Kjøpe nettmegler aksjer uten kurtasje

Etter det kraftige børsfallet i mars 2020 fikk mange øynene opp for aksjer og investeringer. Slik pleier det også å være i finansmarkedet. Når børsene faller mister folk interesser og går ut av markedet eller holder seg på sidelinjen. Når børsene stiger kaster de seg derimot over investeringer. Dette har gjort at nettmeglere som tilbyr aksjehandel og trading med CFD for retailkunder har tjent mye penger den siste tiden. Skal børsoppgangen fortsette er det gode sjanser for at nettmegler aksjer kan være en god investering.

De fleste norske meglere og banker gir deg adgang til de nordiske og de amerikanske børsene, i tillegg til et par europeiske børser. Dermed kan du investere i nettmegler aksjer via disse. Siden de fleste nettmeglere er notert på London Stock Exchange vil du ha få investeringsalternativ. Videre må du betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du nettmegler aksjer – steg for steg

Nettmeglere driver i en sykliske bransje som i stor grad blir påvirket av makroøkonomiske forhold. Når økonomien går godt og aksjekursene stiger vil normalt flere investere, som igjen fører til at nettmeglerne tjener mer penger. Går økonomien dårligere vil normalt børsene falle og færre investerer. Det betyr igjen lavere inntekter til nettmeglerne. På grunn av dette er det viktig å spre risiko ved å investere i selskap som driver i andre bransjer og sektorer. Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser skal alt ligge til rette for at du kan sette sammen en godt diversifisert portefølje på eToro. Her viser vi deg hvordan du kan investere i nettmegler aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe nettmegler aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe nettmegler aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Goldman Sachs aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe nettmegler aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp nettmegler aksjer

For å kjøpe nettmegler aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av nettmegler aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine nettmegler aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i nettmegler.

Nettmegler aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe nettmegler aksjer?

Dersom du vil investere i nettmeglere bør du se til de utenlandske børsene. På de nordiske børsene har du kun Nordnet som alternativ. På vår side viser vi deg forskjellige nettmeglere som du kan investere i uten å betale kurtasje. I alt kan du få tilgang til 2000 aksjer på 16 børser.

Hvilker typer nettmegler aksjer finnes det?

Vi kan skille mellom nettmeglere som fokuserer utelukkende på aksjer, nettmeglere som fokuserer CFD, og nettmeglere som fokuserer på både aksjer og CFD. På vår side kan du se oversikt over forskjellige nettmeglere du kan investere i.

Er nettmegler aksjer en god investering?

Nettmeglere tjener penger på omsetning av aksjer, CFD eller andre instrumenter, og avhenger derfor av aktiviteten på børsene rundt om i verden. I perioder hvor mange er interessert i investering og trading kan nettmegler aksjer gi god avkastning til aksjonærene.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *