kjøpe investere Tobakk aksjer røyk snus eksempler anbefalinger liste
Nyttige tips

Tobakk aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe tobakk aksjer.

Tobakk aksjer

Kjøpe Imperial Brands aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Altria Group aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Philip Morris aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe China Tobacco International aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe British American Tobacco aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Swedish Match aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe tobakk aksjer uten kurtasje

Tobakksaksjer er regnet for å være defensive aksjer. Grunnen til dette er at produktet opplever jevn etterspørsel, uavhengig av makroøkonomiske forhold. I tillegg er mange av tobakksselskapene godt etablert, noe som muliggjør stabile utbytter til aksjonærene. Det gjør at denne typen aksjer er populære hos mange investorer.

På den norske børsen er det ingen investeringsalternativ når det kommer til tobakk, men de fleste norske meglere gir deg tilgang til nordiske, europeiske og amerikanske børser. Dermed kan du kjøpe tobakksaksjer gjennom norske meglere og banker. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men de kan bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du tobakk aksjer – steg for steg

Et godt tips til aksjehandel for nybegynnere er å spre risiko ved å investere i flere forskjellige selskap som driver innenfor ulike bransjer. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i tobakksaksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe tobakk aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe tobakk aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe tobakk aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp tobakk aksjer

For å kjøpe tobakk aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren. Deretter trykker du på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av tobakk aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine tobakk aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i tobakkselskap.

Tobakk aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe tobakk aksjer?

For å investere i tobakk aksjer må du ha en megler som gir deg tilgang til handel med utenlandske aksjer. På vår side viser vi deg hvordan du kan spare penger ved å investere i tobakk aksjer uten kurtasje på 16 av de viktigste børsene i verden.

Hvilker typer tobakk aksjer finnes det?

Det finnes tobakksselskap som fokuserer på sigaretter, sigarer og snus. Det finnes også selskap som kun fokuserer på regioner. På vår side kan du se flere eksempler på tobakksaksjer du kan investere i.

Er tobakk aksjer en god investering?

Tobakksaksjer er regnet for å være gode verdiaksjer og utbytteaksjer. Dermed kan disse aksjene være gode investeringer. Når du investerer i aksjer bør du spre risiko, noe som også gjelder om du vil investere i tobakksaksjer.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *