MMC Norilsk Nickel teknisk analyse av mnod 131021
Tekniske analyser

Teknisk analyse av MNOD – 131021

Den lange trenden er positiv for MMC Norilsk Nickel, sekundærtrenden er derimot fallende. Se hvilke indikatorer du bør følge med på for å time kjøp av MNOD aksjen.

Middelslang kursutvikling

MMC Norilsk Nickel er inne i en langsiktig stigende trendkanal, men siden begynnelsen av juni er det en fallende sekundærtrend som har vært gjeldende. Aksjekursen er nå sendt ned under gjennomsnittslinjen i hovedtrenden, og nærmer seg gulvet. Kursen til MMC Norilsk Nickel har også nylig testet gulvet i den fallende trendkanalen og reagert opp fra denne tekniske støtten.

I MACD har vi fått en crossover, altså at det korte gjennomsnittet har krysset opp over det lange gjennomsnittet. Dette kan være et positivt signal for videre kursutvikling. Når det kommer til RSI kan vi se at vi har hatt en negativ divergens mellom aksjekursen og indikatoren i perioden mellom januar og juni. Dette er et signal om økt volatilitet. Gitt den siste tids utvikling kan denne volatiliteten være tatt ut allerede. Videre har vi en motstand fra lavere topper i RSI. Bollinger Bands gir oss ingen spesielle signaler.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling mnod aksje 131021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling ser vi at de glidende gjennomsnittene på 10, 20 og 50 dager har fungert som tekniske støtter og motstander. Innenfor sekundærtrenden er det spesielt det lengste gjennomsnittet på 50 dager og det korte gjennomsnittet på 10 dager som er viktige. Kursen har vendt ned etter å ha testet motstand i det lange gjennomsnittet, og oppgang har kommet etter brudd på det korte gjennomsnittet. Kursen har nylig testet motstanden i det lange gjennomsnittet. I Ease of Movement har vi en motstand fra lavere topp.

På kort sikt er vi avventende til kursutviklingen i MMC Norilsk Nickel. Sekundærtrenden er fallende, og vi har fått en reaksjon ned fra det lange glidende gjennomsnittet. MACD har gitt et kjøpssignal, men vi trenger også brudd på motstanden i RSI og Ease of Movement, og motstanden i taket av den fallende trendkanalen.

MMC Norilsk Nickel nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *