1 Teknisk analyse av ROSN - 131021 rosneft
Tekniske analyser

Teknisk analyse av ROSN – 131021

Rosneft aksjen har på kort tid hatt en kraftig kursoppgang. Nå er det flere signaler om at toppen kan være nådd i denne omgang. Les mer i teknisk analyse av Rosneft.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Rosneft er inne i en langsiktig stigende trendkanal, og etter en lengre periode med konsolidering mellom $6,66 og $7,48 har vi nå fått en test av motstanden i taket av trendkanalen. Vi fikk et brudd opp gjennom motstanden, men aksjekursen til Rosneft har nå falt noe tilbake og er dermed igjen i trendkanalen.

MACD gav et kjøpssignal i begynnelsen av september, og er nå på høye nivåer. Det ser også ut til at gjennomsnittene er i ferd med å flate ut eller toppe. I RSI har vi en støtte fra høyere bunner, og siden indikatoren peker nedover ser det ut til at vi får en test av støtten. Det er stor avstand mellom ytterbåndene i Bollinger Bands, noe som bekrefter at vi er inne i en periode med høy volatilitet.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling rosn 131021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at vi fikk et brudd på motstanden i taket av trendkanalen, men at den nå har falt tilbake. Avstanden fra aksjekurs og ned til det mellomlange og det lange glidende gjennomsnittet har også blitt stor. Vi kan også se at den tekniske indikatoren Ease of Movement har toppet ut, og peker nå nedover.

Med tekniske indikatorer som ser ut til å ha toppet ut, vil dette nivået virke som et godt punkt for gevinstsikring etter rask kursoppgang i Rosneft aksjen. At aksjekursen er helt oppe ved motstanden i taket av trendkanalen er også et signal om at toppen kan være i dette området. På nedsiden er det lite støtte før $8,39, og ved gjennomsnittslinjen i trendkanalen. Vi har også sterk støtte ved $7,48.

Rosneft nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *