Teknisk analyse av 3333 - 141021 china evergrande analyser
Tekniske analyser

Teknisk analyse av 3333 – 141021

China Evergrande har testet støtten i gulvet av den lange fallende trendkanalen. Det er etablert en ny støtte ved HK$2,28. Les mer i vår tekniske analyse av China Evergrande aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til China Evergrande er nå helt nede ved gulvet i en langsiktig fallende trendkanal. Vi kan se at det har blitt etablert en teknisk støtte ved HK$2,28, og at aksjekursen har reagert opp fra denne. Videre har aksjekursen brutt motstanden fra det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager, og er i ferd med å teste det mellomlange gjennomsnittet på 20 dager. Fortsatt er tendensen i de glidende gjennomsnittene negativ.

Ser vi på MACD har vi fått en positiv crossover ved at det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange gjennomsnittet. Begge gjennomsnittene er fortsatt under 0-linjen, så det er en risiko for at vi får en ny negativ crossover i løpet av kort tid. RSI har brutt en motstand fra lavere topper, men som vi ser peker indikatoren nå nedover igjen.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling china evergrande aksjen 141021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjekursen til China Evergrande brøt støtten i gjennomsnittslinjen, den testet siden motstanden i denne, men har nå falt ned mot gulvet og den tekniske støtten ved HK$2,28. Aksjekursen har reagert opp fra denne, men som nevnt har den motstand fra det glidende gjennomsnittet på 20 dager. I Donchian Channel har den øverste linjen beveget seg ned, noe som viser at toppene blir stadig lavere. Den nedre linjen er derimot flat. Avstanden mellom ytterlinjene i Bollinger Bands minker, noe som kan bety at vi på sikt får en squeeze.

Vi er avventende til China Evergrande, den lange trenden er klart negativ, men siden kursen nylig har testet gulvet i trendkanalen ser vi ikke noe poeng i å shorte aksjer. Videre kursfall er sannsynlig, men på kort sikt kan vi få en test av motstanden ved HK$5,26 og gjennomsnittlinjen i den fallende trendkanalen.

China Evergrande nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *