Teknisk analyse av CAST - 141021 castellum analyser
Tekniske analyser

Teknisk analyse av CAST – 141021

Castellum har korrigert ned mot gulvet i den stigende trendkanalen. Det kan bety at aksjekursen skal stige. Les mer i vår tekniske analyse av Castellum.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Castellum er inne i en stigende trend. Etter at kursen toppet ut i slutten av august har vi fått en kraftig korreksjon. Nylig fikk vi en test av støtten i gulvet av trendkanalen og støttenivået ved 214,40 SEK. Aksjekursen har nå reagert noe opp fra dette nivået, og på veien har den brutt opp gjennom de glidende gjennomsnittene på 10 og 20 dager. Kursen er fortsatt under 50 dagerssnittet. Aksjekursen til Castellum tester nå den tekniske motstanden ved 225,10 SEK.

I RSI har vi hatt en motstand fra lavere topper, og denne ble brutt i begynnelsen av oktober. Dette er av mange regnet for å være et kjøpssignal. Dette signalet ble også bekreftet av en crossover i MACD kort tid etter. I RSI har vi nå fått høyere bunner, noe som styrker sannsynligheten for videre oppgang på kort sikt.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling castellum aksjen 141021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at aksjekursen hadde et bratt fall frem til 20. september, dette vil nå begynne å gjenspeiles i den tekniske indikatoren Donchian Channel. I første omgang vil den øvre linjen i indikatoren falle brått, og med siste tids kursoppgang vil indikatoren snart kunne gi et kjøpssignal forutsatt at vi får et brudd på motstanden ved 225,10 SEK. Ser vi på Bollinger Bands minker avstanden mellom ytterbåndene, det kan gi en squeeze som signaliserer økt volatilitet.

Å kjøpe aksjer som tester støtte i gulv av stigende trendkanaler har flere ganger vist seg å være en god tilnærming, og Castellum kan ha en god oppside på både kort og lang sikt. Med et brudd på 225,10 SEK har vi motstand ved 237,40 SEK hvor vi også finner gjennomsnittslinjen i den stigende trendkanalen. Videre har vi motstand ved 241,70 SEK og deretter taket i trendkanalen. Aksjekursen har støtte i gulvet av trendkanalen og ved 214,40 SEK.

Castellum nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *