Teknisk analyse av EBAY - 141021
Tekniske analyser

Teknisk analyse av EBAY – 141021

Det har kommet flere positive signaler fra chartet til eBay aksjen. Likevel kan vi få en konsolidering eller korrigering. Les mer i vår tekniske analyse av eBay.

Middelslang kursutvikling

Ebay er inne i en langsiktig stigende trendkanal, og etter å ha korrigert fra all time high på $77,65 ned til støttenivået ved $67,26 er aksjekursen igjen på vei opp. I denne perioden er det spesielt gjennomsnittslinjen i trendkanalen, støtten ved $71,93 og motstanden ved $75,08 som har vært viktige. Aksjekursen er nå under denne støtten, samtidig som den er over gjennomsnittslinjen. Det korte glidende gjennomsnittet peker opp, noe som gjør at det er sannsynlig for et golden cross.

Tidlig i oktober gav RSI et kjøpssignal for eBay aksjen når indikatoren brøt opp gjennom motstanden fra de lavere toppene. Dette signalet ble bekreftet av et nytt kjøpssignal fra MACD som gav en crossover kort tid etter bruddet i RSI. Begge gjennomsnittene i MACD er nå over 0-linjen, men det kan se ut til at RSI har toppet ut.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling ebay aksjen 141021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at den tekniske indikatoren Donchian Channel som brukes i Four Week Rule strategien gav et kjøpssignal i forrige uke. Videre kan vi se at aksjekursen startet siste handelsdag på oversiden av $75,08, men har falt ned under denne.

Vi er litt avventende til eBay på kort sikt, selv om aksjen er inne i en stigende trend. Aksjen har steget mye på kort tid, noe som kan føre til at vi får en korrigering eller konsolidering. Et tydelig kjøpssignal kan være et brudd på motstanden ved $75,08.

eBay nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *