Teknisk analyse av JD - 141021 jd com analyser
Tekniske analyser

Teknisk analyse av JD – 141021

JD.com er inne i en fallende trendkanal, men det er flere signaler som tilsier at denne er i ferd med å bli brutt. Se mer i vår tekniske analyse av JD.com.

Middelslang kursutvikling

Som mange andre tech-aksjer toppet JD.com ut i februar 2021. I tiden etter dette har aksjekursen vært inne i en fallende trendkanal. Juli fikk vi en test av støtten i gulvet av denne trendkanalen og støttenivået ved $62,42, og siden har det blitt etablert høyere bunner. Dette betyr at vi har fått en stigende sekundærtrend. Aksjekursen har nylig brutt opp gjennom motstanden i gjennomsnittslinjen i sekundærtrenden og tester nå motstanden ved $80,47. Over dette nivået har vi motstanden fra taket i den fallende trendkanalen.

Det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager har brutt opp gjennom det lange gjennomsnittet på 50 dager og er i ferd med å bryte opp gjennom det mellomlange snittet på 20 dager. Dette vil være positive signaler for videre kursutvikling JD.com aksjen. MACD har gitt en crossover ved at det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange gjennomsnittet, det korte snittet har også brutt opp over 0-linjen. I RSI har vi en støtte fra høyere bunner, noe som styrker sjansen for at vi har fått en ny lengre stigende trend.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling jd com aksjen 141021
Charts fra TradingView.

Et av de viktigste signalene vi får ved å studere chartet for kortsiktig kursutvikling er at aksjekursen til JD.com har løftet den øvre linjen i Donchian Channel. I følge Four Week Rule strategien er dette et kjøpssignal. Videre kan vi se at avstanden mellom ytterlinjene i Bollinger Bands er i ferd med å utvide seg etter det som kan være en squeeze. Det vil i så fall være et signal om høyere volatilitet fremover.

Den langsiktige trenden for JD.com er negativ, men med kjøpssignaler fra glidende gjennomsnitt, MACD, RSI og Donchian Channel er det god sannsynlighet for at vi får et brudd på taket og motstanden i den fallende trenden. Skjer dette vil det som nå er en sekundærtrend kunne utvikle seg til å bli en ny hovedtrend. I så fall vil vi kunne vente å se kursoppgang mot motstanden ved $83,00 og taket i den nye stigende trenden.

JD.com nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *