Teknisk analyse av LAC - 141021 lithium americas aksje analyser
Tekniske analyser

Teknisk analyse av LAC – 141021

Aksjekursen til Lithium Americas har fortsatt litt å hente inn før det settes en ny all time high, men nå har vi flere signaler om at det kan skje på kort sikt. Se tekniske analyse av Lithium Americas.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Lithium Americas toppet ut i januar 2021, men er nå på vei opp mot en ny topp som kan bli en ny all time high. Det som er interessant i chartet er at vi har fått en cup and handle formasjon. Dette er en fortsettende formasjon som indikerer at vi kan få videre oppgang i aksjekursen til Lithium Americas. Vi har også fått et golden cross ved at det korte glidende gjennomsnittet på 10 dager har brutt opp gjennom det lengre gjennomsnittet på 20 dager.

Når vi ser på de tekniske indikatorene MACD og RSI har vi også fått kjøpssignaler fra disse. I MACD har vi en crossover hvor det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange gjennomsnittet. I RSI har vi derimot hatt lavere topper, noe som har gitt en motstand. Denne motstanden er nå brutt og det er et kjøpssignal for Lithium Americas aksjen.

Få oppdaterte tekniske analyser ved å følge Aksjeskolen på Facebook.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling lithium americas aksjen 141021
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se at det øvre båndet i Donchian Channel har blitt brutt, i følge strategien Four Week Rule er dette et kjøpssignal. Videre ser vi også at bruddet på taket i cup and handle formasjonen er i ferd med å bli etablert. Avstanden mellom ytterbåndene i Bollinger Bands har begynt å øke, noe som er et signal om at volatiliteten i aksjen er i ferd med å ta seg opp. På oversiden har Lithium Americas aksjen motstand ved $26,82 fra tidligere topp, og fra taket i den stigende trendkanalen.

Det ser lovende ut for Lithium Americas aksjen på både kort og lang sikt. Etter å ha konsolidert og etablert en cup and handle har vi nå fått kjøpssignaler fra glidende gjennomsnitt, MACD, RSI og Donchian Channel. På kort sikt bør vi kunne få en test av motstanden ved $26,82, på lengre sikt kan vi forvente at aksjekursen skal utvikle seg innenfor den stigende trendkanalen.

Lithium Americas nøkkeltall

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *